Kasayı karınca bastı

Hocam nereye kaçıyorlar, sırtlayıp götürdüler hepsini tuz muz kalmadı.
Pardon toz şekermiş, annem söyleyince farkettim.
Ben olsam saç kurutma makinesini soğukta açar dağılabilecekleri yerleri sirke vs şeylerle silerdim. Düzeldi mi sorununuz?
Hocam bu aralar bilgisayarda yoğunum sirke dökemiyorum çok kötü kokuyor.
 
Pardon toz şekermiş, annem söyleyince fark ettim.

Hocam bu aralar bilgisayarda yoğunum sirke dökemiyorum çok kötü kokuyor.

Şekerse daha çok gelebilirler :D bir de onlar nasıl karınca öyle ya ne dayanıklı adamlarmış. İçindekileri çıkarıp yak gitsin kasayı hep yahudiler mi yanacak :D.
 
Şekerse daha çok gelebilirler :D bir de onlar nasıl karınca öyle ya ne dayanıklı adamlarmış. İçindekileri çıkarıp yak gitsin kasayı hep yahudiler mi yanacak :D.
Annemi ikna edebilsem, "Eğer onlara zarar verirsen, sana hakkım helal değildir." deyip duruyor.
 
Hocam kasanın yan kapağını açın. Bir çay tabağına sirke doldurup bilgisayar masanıza koyun. Bilgisayar masanızın boş olan kısımlarına sirke dökün, sonra kurutun, sirke kokusu masaya sinsin. Karıncalar gidecektir.
Bunu ben yapsam ben de giderim :D

PS4 için hamam böceği olayı vardı. Olay ise, hava çıkışı sıcacık olduğu için böcek giriyor, orayı yuvası yapıyor ve dışkılıyor. Sonra da kısa devre yapıp tüm sistemi çöp yapıyor.

Bence kasaya bi hava tutmakta fayda var.

Ayrıca okurken bende kaşındım :/
 
Dostum ben evin kapısına karınca biriktirdiğimde karanfil koymuştum ve hepsi kalmıştı. Nedense karanfili sevmiyorlar. Sende bir dene istersen faydası olur belki.
 
Dün gece harry potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (Oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / Kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.

O zaman şeker gibi sisteminiz varmış ona gelmiş olabilirler.
 
Evet arkadaşlar sorunu çözdüm. Elime megafonu alıp kasanın içine doğru bağırarak "Yarın sabaha kadar kasayı boşaltmayan karıncalardan vergi alınacaktır." duyurusunu yaptım. Sabah kalktığımda bir tane kalmamıştı.

Şaka bir yana karınca ilacı alıp uyguladım. Şu an için sıkıntı yok, ortalıkta yoklar. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
 

Geri
Yukarı