Kasayı karınca bastı

2 yıl önce kolamın içine hep karıncalar girermiş kapağını açık unuttuğumdan dolayı derdim hep bu kolanın tadı neden değişik bir gün tam kafama dikecekken 13 tane karıncayı farkedince bir duraksadım değişik bir tatları var ama.

Karına Faruk'un hazin sonu.
2020-2021
 
2 yıl önce kolamın içine hep karıncalar girermiş. Kapağını açık unuttuğumdan dolayı derdim hep "Bu kolanın tadı neden değişik?". Bir gün tam kafama dikecekken 13 tane karıncayı fark edince bir duraksadım. Değişik bir tatları var ama.
Afiyet olsun hocam, karıncaları mide asidine gömmüşsünüz.
 
Konuda linçleyen mi oldu? Niye linçlemeyin linçlemeyin dediniz? :D
 
Dün gece Harry Potter izlerken bebe bisküvisi yedim, (Netflix'den izledim linçlemeyin) sabah kahvaltıdan sonra bilgisayara oturdum FIFA gireyim dedim. (Oyun orijinal linçlemeyin) oyun yüklenirken elimde kaşıntı hissettim, kaşıntının sebebi karıncaydı. Etrafıma bakınca karıncaları fark ettim. Kasanın içine eğildiğim de ise tek tük karınca gördüm. Bunlar bileşenlere zarar verir mi? Üreme durumları olur mu? Ya da yuva yaparlar mı?

Not: Karıncaların dişleri yok, ısırmıyor, elimde bayağı bir deneme yaptım. / Kasaya nasıl girdi diye sormayın etrafı açık.
Hocam mining'cilerin oyunu bu o karıncalar aslında robot kanmayın bunlara yoksa ekran kartınızı söküp götürürler.
 
Onlar miningci ise ben de ay sonu gelen elektrik faturasıyım sıkıntı yok 😉
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı