Geçer ama dediğim gibi havadar çamaşır giy ve mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış. Nemli kalınca mantar oluşma riski artar.Benım vucudum terlemıyor gecme sansı var mı doktoron verdıgı ılacları kullanırsam.
Geçer ama dediğim gibi havadar çamaşır giy ve mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış. Nemli kalınca mantar oluşma riski artar.Benım vucudum terlemıyor gecme sansı var mı doktoron verdıgı ılacları kullanırsam.
Geçer ama dediğim gibi havadar çamaşır giy ve mümkün olduğunca kuru tutmaya çalış. Nemli kalınca mantar oluşma riski artar.
Mantarın o şekil ırsi bir hastalık olduğunu sanmıyorum. Sen kremi kullan ve o bölgeyi de kuru tut tamamdır.Tamamdır hocam teşekkür ederım onırılerınız ıcın ve sanırsam bana babamdan gectı babamdada varmıs onun ıcın sorun olmadıgı ıcın doktora gıtmıyormus![]()
Hocam durumunuz nedır geçti mi sanırım bende de mantar var baldırımın arasında yuvarlak sekılde kucuk sıvılcelere benzıyor.
Merhaba konuyu tesadüfen gördüm....Yılardır var bende. Kışın pek hissedilmiyor ama yazın işte terleyince hafiften başlıyor tekrar. Aşırı terliyorum ben o yüzden tam iyileşme olmuyor.
Merhaba konuyu tesadüfen gördüm...
Öncelikle ikinize de geçmiş olsun.
Yaklaşık 7-8 ay önce sol kasık da aşırı kaşıntı oluyordu ve sol testisede bulaşmışdı...cildiye(kasık mantarı dedi) travazol verdi. 1 ay a yakın kullandım ama geçmedi...
Travazol u bıraktım.
Eczacı bir arkadaşımın tavsiyesi ile fotoğrafını attığım kremi kullandım, birkaç gün için de kaşıntı, 10 güne de tamamen geçti, o gün bugündür belirti yok...herkes de aynı etkiyi yapar mı bilemem.
Eki Görüntüle 2305494
Merhaba, bugüne kadar kafama göre, tavsiye ile ilaç kullanmadım..Ama denize düşen yılana sarılır''...İlk baş da mercimek tanesi kadar sürdüm, olumsuz bir etki yapar mı? vs..Belirtiler geçmeye başlayınca aynı şekilde bir kaç defa da kullandım...Hocam şu an travogen ve bacodrm kullanıyorum 8. gundeyım sağ taraf bayağı bir gectı sol taraftakı mantar daha kabarıkdı kabarıklıgıda gectı bu kremlerı sabah aksam suruyorum karıstırarak ayrıyettende funit diye bir hap içiyiorum 1 ay ıcınde gecmezse tekrar gel dedı doktor. Bu arada demovate mantar ıcın uretılmıs bir krem degıl. Yanlısda bılıyor olabılırım.
Dermovate, sedef hastalığı (psöriasis) ve zor tedavi edilen dermatozlar (deri hastalıkları) gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.