Kasım'da YKS çalışmaya başlamak mantıklı mı?

bownlord

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene YKS de sayısal da 130k yaptım şimdi şu önümüzdeki haftalarda işe gireceğim 1-2 ay çalışmayı düşünüyorum. Ekim Kasım gibi başlasam günde minimum 12 saat çalışsam ilk 20k gelir mi? Yoksa çok mu geç kalmış olurum işten çıktıktan sonra çok yorulmazsam yine ders çalışmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene YKS de sayısal da 130k yaptım şimdi şu önümüzdeki haftalarda işe gireceğim 1-2 ay çalışmayı düşünüyorum. Ekim Kasım gibi başlasam günde minimum 12 saat çalışsam ilk 20k gelir mi? Yoksa çok mu geç kalmış olurum işten çıktıktan sonra çok yorulmazsam yine ders çalışmaya çalışacağım.
Günde min. 12 saat ile hayat geçmez hocam ancak yaparım diyorsanız tamamdır. 20k çok rahat yaparsınız belli bir altyapınız da varsa eğer.

Günde minimum 12 saat ile hayat geçmez hocam ancak yaparım diyorsanız tamamdır. 20k çok rahat yaparsınız belli bir altyapınız da varsa eğer.

Zaten boş olacağım okul yok bir şey yok sabah 6-7 gibi kütüphaneye gelirim akşam 7-8 gibi çıkarım bir de araya spor sıkıştırmaya çalışacağım zaten YKS'ye son iki hafta kala buna benzer çalışıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı