Kasırga Geliyor!

earth :: a global map of wind, weather, and ocean conditions

Alın burdan takip edin. 120 Km/h diyorlardı. Haritada 65 Km/h gösteriyor. Demek ki yaklaşınca daha hızlanacak. Sıcak su topluyormuş. Artık ne demekse.
Şurada detaylıca anlatıyor, yani deniz suyu normalin üstünde sıcak olduğu için ısınan ve nem biriken bölge, yukarıdan esen soğuk rüzgarın etksiyle döner daire oluşuyor. Sıcak deniz suyu ve nemden beslenerek şiddeti artıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasırga yön değiştirmiş. Twitter'da ne güzel yazmış birisi: "Ülkeye bak kasırga bile gelmekten vazgeçiyor." diye:) Rüzgarcık diyelim geçelim biz buna en iyisi:) Bunlar kasırga lobisinin oyunu arkadaşlar bizi kandırıyorlar. Onların kasırgası varsa bizim de Allah'ımız var;)

Admin çok seviştikleri için kasırga geliyor dedim benim yorumumu sildin ama 'hep ameriga yüzünden' diyen adamın yorumunu silmedin neden?

Admin çok seviştikleri için kasırga geliyor dedim benim yorumumu sildin ama 'hep ameriga yüzünden' diyen adamın yorumunu silmedin neden?
Çünkü admin Amerika'lı ve sevişiyordur muhtemelen (!) :)

Not: Şaka tabi terbiyesizlik olarak algılanmasın lütfen:)

İlk fırtına geliyor haberleri çıktığında İzmir'de şiddetli rüzgarlar vardı hafta içi. Haber çıktıktan sonra rüzgar bile esmedi şehirde. Şu an çok güzel yağmur yağıyor. Kasırgadan eser yok.
Küçük enişteden ne beklersin, salıverdiler ama gelemedi bile. :p

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı