Kasıtlı olmadan okulun eşyasına zarar verdim

  • Konuyu başlatan KFCM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 585

KFCM

Picopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
76
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi forumlar, 8. sınıfım ve bu gün geri giderken yanlışlıkla akıllı tahtanın kablosunu içine alan kabloları içinde gizleyen tahta tarzı bir cismi düşerken refleks olarak elimi attığım için yerinden çıktı. Yarın idareyle konuşmayı düşünüyorum, para cezası dışında başka bir şey olur mu? 6. sınıftayken sözleşme adı altında bir yazı yazıp yaptığım cezayı anlatıp imza atmıştım. Onun dışında cezam yok şu ana kadar, yardımlarınızı bekliyorum. (Yarın olay çözüldüğünde benim gibi mağdur olan arkadaşlar için olayı anlatıcam).
 
Zarar gören parçayı pek anlayamadım ama maliyetli değilse ceza alacağınızı düşünmüyorum.
 
Öncelikle iyi forumlar, 8. sınıfım ve bu gün geri giderken yanlışlıkla akıllı tahtanın kablosunu içine alan kabloları içinde gizleyen tahta tarzı bir cismi düşerken refleks olarak elimi attığım için yerinden çıktı. Yarın idareyle konuşmayı düşünüyorum, para cezası dışında başka bir şey olur mu? 6. sınıftayken sözleşme adı altında bir yazı yazıp yaptığım cezayı anlatıp imza atmıştım. Onun dışında cezam yok şu ana kadar, yardımlarınızı bekliyorum. (Yarın olay çözüldüğünde benim gibi mağdur olan arkadaşlar için olayı anlatacağım).
Bir şey olmaz korkma. Yanlışlıkla olduğunu söyleyince bir yaptırım olmaz.
 
Eğer ki çalışmasına engel bir durum yoksa olmamış gibi davran, bir hoca falan sorarsa ben yaptım dersin. Bunun dışında, daha önce okul idaresi ile sorun yaşadıysan hiç gerek yok sınav senende böyle bir şey yapmaya. Doğru değil gibi gelebilir fakat tahta çalışıyorsa ve giden şey sadece kapaksa boşver gitsin. İsteyerek yapmadığını söylüyorsun.
 
Benimde sıramın köşesi çıkmıştı. Tahta bir parça. Okul bizden alıyordu parayı. Sonradan vazgeçip tüm sınıftan 10₺ topladılar. Üzerimize zimmetli olduğu için fark edip fotoğrafını çekip göstermemiz gerekliydi ama görmedik.
 

Geri
Yukarı