Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git Instagram iste.

Burada erkek bir kasiyer var muhtemelen 19 yaşında falan. Tanışmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. Bir kasiyerle nasıl tanışılır? 😀
2-3 adet çikolata çal ve cebine koy, yarısı fark edilecek şekilde dışarıda olsun. Kasiyerin yanından geç ve çaldığını fark etmesini sağla. Muhtemelen kız olduğun için herhangi birşey yapmayacak, daha yumuşak davranacak. Çikolataların parasını ödeyeceğini, market sepeti almaya üşendiğini söyle. Bu şekilde bir sohbet açmış olacaksın. Ekstra olarak çikolataları çaldığını fark etmezse marketten çık ve afiyetle ye.

Lise forman ile git.
Lise formam nerede bilmiyorum. Görmek de istemiyorum kendisini.
2-3 adet çikolata çal ve cebine koy, yarısı fark edilecek şekilde dışarıda olsun. Kasiyerin yanından geç ve çaldığını fark etmesini sağla. Muhtemelen kız olduğun için herhangi birşey yapmayacak, daha yumuşak davranacak. Çikolataların parasını ödeyeceğini, market sepeti almaya üşendiğini söyle. Bu şekilde bir sohbet açmış olacaksın. Ekstra olarak çikolataları çaldığını fark etmezse marketten çık ve afiyetle ye.
Kahkaha attım. Ama yapabilirim!

Mutizm var ama şahıslayken bir sorun olmaz muhtemelen.

Gözlüğüm yok derse?

O zaman gözlük size çok yakışırdı diyeceksiniz. Ayrıca parfüm kullanıyorsa eğer parfümünü beğendiğinizi söyleyin bir erkek olarak tipimden çok kokumun beğenilmesi daha çok hoşuma gidiyor. Ha utanmazsanız kokunuz çok iyi deyin daha iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı