Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şimdi acil toplanın. Ailem evden çıktı, yalnızım ve 2 saat zamanım var.
Duş aldım, saçma sapan bir sebepten yüzümde leke çıktı onları kapatacak şekilde makyaj yapacağım. Onun devamında günlük makyajımı yapayım mı? Ve nasıl giyinmeliyim?

Yanımda küfür etmeseydi her şey harika olabilirdi. 💔

Çok utandım of. 😭

Son düzenleme:
Arkadaşlar şimdi acil toplanın. Ailem evden çıktı, yalnızım ve 2 saat zamanım var.
Duş aldım, saçma sapan bir sebepten yüzümde leke çıktı onları kapatacak şekilde makyaj yapacağım. Onun devamında günlük makyajımı yapayım mı? Ve nasıl giyinmeliyim?

Yanımda küfür etmeseydi her şey harika olabilirdi. 💔

Çok utandım of. 😭

Ah ulan hayat. Şu hikayeyi TikTok'ta yapsan simdiye ünlüydün.

Bir şey satın al o kasiyerden fişde ismi yazar kasiyerin Instagram'ını bulursun.

Şimdi ne olduğunu düzgünce anlatayım... Ped ve kuş yemi aldım Alparslan depoda malları düzenliyordu, ben kasaya gittiğimde kasadaki çocuk Alparslan diye bağırdı utançtan yerin dibine girdim, "Alparslan, evcilik mi oynuyorsun orada gelsene." dedi. Alparslan geldi tuz ruhuyla mı oynayayım dedi. Sonra kuş yeminin barkodu okunmadı yine Alparslan'ı çağırdı Alparslan da maviş diye gülmeye başladı çok kötü hissettim... Sonra "Bu marketin a*k." dedi. İkisi de her şeyin farkında olduğu için dalga geçtiler resmen. 😭

Bir şey satın al o kasiyerden fişde ismi yazar kasiyerin Instagram'ını bulursun.
O markette öyle olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı