Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ne olduğunu düzgünce anlatayım... Ped ve kuşyemi aldım Alparslan depoda malları düzenliyordu, ben kasaya gittiğimde kasadaki çocuk Alparslan diye bağırdı utançtan yerin dibine girdim, "Alparslan, evcilik mi oynuyorsun orada gelsene." dedi. Alparslan geldi tuz ruhuyla mı oynayayım dedi. Sonra kuş yeminin barkodu okunmadı yine Alparslan'ı çağırdı Alparslan da maviş diye gülmeye başladı çok kötü hissettim... Sonra "bu marketin a*k." dedi. İkisi de her şeyin farkında olduğu için dalga geçtiler resmen. 😭

Maviş diye sanamı dedi kasadaki kişiyemi orasını anlamadık :D ek olarak Alparslan arkadaşımızı şirkete küfür ettiği için şikayet edip işten kovdursak mesela ne olurdu. Biraz pasif ilerliyorsun ama bu gidişle adam üniversiteye gidecekse üniversite gider okulu başlar kaçar kaybolur. Elini çabuk tut derim soyismini veya direkt Instagram'sını öğrenmen şart oldu.

Maviş diye sanamı dedi kasadaki kişiyemi orasını anlamadık :D ek olarak Alparslan arkadaşımızı şirkete küfür ettiği için şikayet edip işten kovdursak mesela ne olurdu. Biraz pasif ilerliyorsun ama bu gidişle adam üniversiteye gidecekse üniversite gider okulu başlar kaçar kaybolur. Elini çabuk tut derim soyismini veya direkt Instagram'sını öğrenmen şart oldu.
Kuş yeminin markası Maviş ona gülüp durdu. İspiyonlamak istemem.
Yakın bir zamanda mutlaka alıcam artık instasını :D.

Off, o olay olmasaydı şuan Instagram'dan yazışıyor olurduk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı