Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm mesajları okudum ve sonuç beklediğim gibi olmadı. En azından denedin üzülme. Başka zaman daha saygılı ve efendi birisiyle karşılaşırsın.

Forum burasi istedigim cevabi yazarim tartisma ve kavga istiyorsan cik sokaga bul kendin gibi birisini. Uslubuna dikkat et asil sen benim cevabima burnunu sokma. Herkes istedigi tavsiyeyi verir public bir forum ve public foruma acilmis bir public konu bu. Cevap yazamayacaksak konu acmaya da gerek yok. Bos bos atar gider yapma bir daha.

Konuyla alakasız cevap yazmak direkt olarak yasak. Arkadaş uzun saçlı olduğu için hoşlandığını söylememiş zaten. :D

Kurallara hakim değilsen buradan oku. Bundan sonra bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmazsın umarım.

Bana yanit atmayin rahatsiz oluyorum.

A aaaaa. Beyefendi, hani herkese açık bir forumdu burası? Hani herkes istediği mesajı atabilirdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Film sona ermemiştir umarım :(

O halde bir analiz yapalım. Kaç kilosun? Boyun kaç? Irkın Türk'müsün ermeni'misin? Adın veya soyadın Arapça harf içeriyor mu? Doğulu musun? Memleketin neresi? Maddi durumun nasıl? Diksiyonun nasıl? Konuşurken tükürüyor musun? Hijyenine önem veriyor musun? Kaç günde bir duşa giriyorsun? Bunlar çok önemli etkenler doğrudan ilişki durumunu etkiler.

O halde bir analiz yapalım. Kaç kilosun? Boyun kaç? Irkın Türk'müsün ermeni'misin? Adın veya soyadın Arapça harf içeriyor mu? Doğulu musun? Memleketin neresi? Maddi durumun nasıl? Diksiyonun nasıl? Konuşurken tükürüyor musun? Hijyenine önem veriyor musun? Kaç günde bir duşa giriyorsun? Bunlar çok önemli etkenler doğrudan ilişki durumunu etkiler.

Arkadaşın isteme töreninde kayınbabası bu kadar soru sormadı nasıl bir analiz bu DNA analizi falan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı