Kaslar gelismiyor

SSGYusuf

Centipat
Daha fazla  
Fitnessa baslayali 2 gün oldu zaten 2 günde bir şey olmayacagini ben de biliyorum. Ama şöyle açıklayayım ben normalde evde dambillarla calsiiyordum. Salona başlamadan önce çalıştığım bölgeleri gayet hissederek calisiyordum. Ama salona başladığım 2 günden beri çalıştığım her harekette çalıştığım bölgeyi hissetmiyorum. Sadece acı var bu normal mi yoksa bunun bir sebebi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kas hissetme olayını hiçbir zaman anlayamadım. O hissetme mevzusu çok belirgin bir his değil dolayısı ile çok da normal bence hissetmemeniz. Acı konusunda ise derecelerine göre ciddi bir sakatlığa işaret edebilir ancak kaslarınızı geliştirdiğiniz için gelişen ağrılarda olabilir ki onlar dayanılmaz ağrılar olmaz genelde. Ay sonlarında ölçüleriniz alın diyetinize dikkat edin sporunuzu düzenli yapın ve gelişme görüyor musunuz ona odaklanın.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun evdeki hareketler ile salondaki hareketlerin tekrarı ve ağırlığı nedir?
kick back twist 12-15x4

reverse kick back 12-15x4

lying tricep dumb 12-15x4

biceps curl 12x4

lateral raise 12x4

evde sadece bunlara çalıştım 1-2 hafta bu bölgelerde hissederek yaptım
gözlede görülür küçük değişiklikler vardı tabi tüm bölgeler değil ama bunları yaparken salonda yaptıklarıma nazaran daha çok hissettim

salon hocanın verdiği ilk hafta antremanı

bench machine 12x4

latt puldown 12x4

tricep pushdown 12x4

leg extension 12x4

cable row 12x4

biceps curl 12x4

ve ismini bilmediğim 2 egsersiz daha var bunları yaparken hiçbirinde
calıstıgım bölgenin hissiyatını alamadım şu 2 günde
omuzları geri çektiğimde acı var sadece gelişimmi bilmiyorum ama hissetmiyorum hiç

Ben bu kas hissetme olayını hiçbir zaman anlayamadım. O hissetme mevzusu çok belirgin bir his değil dolayısı ile çok da normal bence hissetmemeniz. Acı konusunda ise derecelerine göre ciddi bir sakatlığa işaret edebilir ancak kaslarınızı geliştirdiğiniz için gelişen ağrılarda olabilir ki onlar dayanılmaz ağrılar olmaz genelde. Ay sonlarında ölçüleriniz alın diyetinize dikkat edin sporunuzu düzenli yapın ve gelişme görüyor musunuz ona odaklanın.
ben biceps calısırken özellikle hissediyorum dambılala ona artık pump da diyebiliriz acı konusundada aman aman bi acı yok fakat omuzlarımı geri çektiğimde hissediyorum
ay sonu bakıcagım ayrıca beslenme konusunda öneriniz nedir ekonomik olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı