Kaspersky arka plan taraması takılı kaldı

Dodo1903

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Star Destroyer
Merhabalar, normalde 2 günde bir bilgisayarda işim bittikten sonra Kaspersky arka plan taraması yapması için açık bırakırım bir süre fakat şu an arka plan taraması takılı kalmış durumda. %39'da kaldı ve durduruldu yazıyor yanında. Bayağı bir bekledim ama hala aynı. Kaspersky'ı silmeden nasıl düzeltebilirim? Bilgisayarı yeniden başlattım, arkaplan taramasını kapat aç yaptım ama fayda etmedi.

Merhabalar, normalde 2 günde bir bilgisayarda işim bittikten sonra Kaspersky arka plan taraması yapması için açık bırakırım bir süre fakat şu an arka plan taraması takılı kalmış durumda. %39'da kaldı ve durduruldu yazıyor yanında. Bayağı bir bekledim ama hala aynı. Kaspersky'ı silmeden nasıl düzeltebilirim? Bilgisayarı yeniden başlattım, arkaplan taramasını kapat aç yaptım ama fayda etmedi.
Kaldırma menüsünden Kaldır/Onar seçeneğinden onarmayı deneyin.

Çok önemli bir şey değil hocam. Durdurun. Ondan sonra zamanı geldiğinde taramayı kendisi tekrar yapar. Aynı şey devam ederse onar seçeneğini deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı