Kaspersky Çoklu Kullanıcı

Berkay Kaan

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Turizm Bölümü
Merhabalar Technopat üyeleri,

Diyeceklerim sorun değil sorudur.

Kaspersky Pure 3.0(şimdiki yeni adıyla Total Security) aldım ama 3kullanıcı+ 1 android aldım.

Soru-1: Ben bilgisayarımda kodu kullandım bir kullanıcı gitti. Ama format attığımda diğer kullanıcıyı mı kullanacak yoksa mevcutta kullanılanı kullanacak mı? Çünkü en son Windows 7 kullanırken 2013 sürüm kullanıyordum sonra Windows 8.1 yükledim 2013 yüklemesini kabul etmedi ve 2014 yükledim kodu girdim kalan süreyle devam etti. Bunda da aynısı olur mu?

Soru-2: Ben lisan süresi bittiğinde Kaspersky ı tümden kaldırıp(lisans dahil) yeniden yüklesem tekrar diğer kullanıcı üzerinden 1 yıl boyunca koruma sağlamaya devam edebilir miyim?

Windows 8.1 Kaspersky 2013 ile uyumlu olmadığından kurulmamaktaydı, lisansla alakası yok.

Format atsan da aynı lisans ve süresi üzerinden devam eder.

Lisans dahil kaldırıp yeniden yüklesen de format atsan da 365 gün süre vermez. Mac adresine göre lisansı aktif etmekte.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı