Kaspersky IS alınır mı?

Hocam 3 kullanıcı diye belirtmiş sizin attığınız link hem daha pahalı hem farklı bir sürüm.
Pahalı dediğiniz 80 TL hocam isterseniz orijinal sitesindeki fiyata bir bakın. Ayrıca ben buradan aldım, başlıkta 1 cihaz için yazsa da bana 3 cihazlık key gönderildi. Ek olarak Total Security daha üst bir sürüm oluyor.

Pahalı dediğiniz 80 TL hocam isterseniz orijinal sitesindeki fiyata bir bakın. Ayrıca ben buradan aldım, başlıkta 1 cihaz için yazsa da bana 3 cihazlık key gönderildi.
Başlıkta farklı yazdığı için öyle demiştim, pahalı derken Internet Security'e göre dedim.

Düzelttim hocam cevabı, konu sahibi 3 cihaz için link istemişti.
Internet Security için 60 TL civarında Key bulabiliyoruz hocam doğrudur. Ama sonuç olarak orijinal siteden her halükarda daha ucuz. Internet Security alırsa 1 cihazlık key gönderilebilir, bilmiyorum. Bana 3 cihazlık Total Security keyi gönderildi. Belki hata olmuştur, belki de normal bir durumdur bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı