Kaspersky nasıldır?

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
2 yıllık Plus planını almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı? Gerek var mı sizce? Korsan oyun vs. kullanmıyorum, çok sık bir şey indirdiğim de söylenemez ama VPN de içinde. 2 yıllık 330 lira olduğu için almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık Plus planını almayı düşünüyorum. Kullananlar var mı? Gerek var mı sizce? Korsan oyun vs. kullanmıyorum, çok sık bir şey indirdiğim de söylenemez ama VPN de içinde. 2 yıllık 330 lira olduğu için almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Deneme sürümünü almıştım unutmuşum 1 yıllık çeki direk karttan sonrasında iyi ki almışım dedim. İyidir güzeldir.

İşe yarar bir antivirüs programı, annemden daha fazla güvenirim. Değer o paraya, fakat pek korsan falan indirmiyorsanız, deneme sürümünü kullanın.

Dostum direk amsi kullanıyor Defender'in Memory scann onun dışında statik imza bakıyor ağ koruması yapıyor, eğer ben çok warezle uğraşıyorum vs diyorsan daha çok exe tabanlı koruma istiyorsan ESET tercih edebilirsin fakat Kaspersky'ın hizmeti cidden çok iyi, sırf VPN'i bayağı güzel TR vs var premium VPN gibi bir de Kaspersky password uygulamasına da şifrelerini girebilirsin SHA 256 ile şifreliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı