Kaspersky neden tam ekran değil?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Kaspersky neden tam ekran değil? Evet bazı yazılımlar tam ekran bazıları küçük ekran, fakat Kaspersky'ın çok küçük Malwarebytes gibi değil.

Tam ekran olsa zaten çok absürt dururdu. Bunda sanırsam herkes hemfikir. Daha büyük kısmına hak veriyorum ama adamlar böyle bir arayüz geliştirmek istemişler ve tüm kodları buna göre yazmışlar. Ben sorgulamıyorum mesela bu dediğinizi. :)

Tam ekran olsa zaten çok absürt dururdu. Bunda sanırsam herkes hemfikir. Daha büyük kısmına hak veriyorum ama adamlar böyle bir arayüz geliştirmek istemişler ve tüm kodları buna göre yazmışlar. Ben sorgulamıyorum mesela bu dediğinizi. :)

Bence arayüz olarak Avast bile daha iyi.

Görünüş olarak da Izoly ve Turbox bilgisayarlar daha iyi? RGB olarak falan yani hocam.

Ya orası öyle fakat arayüz'e önem veren insanlar ne kadar iyi olursa olsun Kaspersky kullanmaz ve dandikte gözüküyor zaten arayüz kötü yıl olmuş 2021.

Sırf arayüzü iyi diye Avast mı kullanalım? 🤣 👌
1616017570756.png

Sırf arayüzü iyi diye Avast mı kullanalım? 🤣 👌

Sadece örnek verdim. ESET'de arayüz olarak güzel, çoğu Security yazılımı çok daha iyi. Bu iş sitesinde de öyle Avast'ın sitesi gayet güzel fakat Kaspersky hep sıradan.

Sadece örnek verdim. ESET'de arayüz olarak güzel, çoğu Security yazılımı çok daha iyi. Bu iş sitesinde de öyle Avast'ın sitesi gayet güzel fakat Kaspersky hep sıradan.
Ne bekliyorsunuz hocam? Antivirüs bunlar. Sistemi güvende tutar, ayda bir tarama yaparsınız. Onun dışında pek açmazsınız programları. Kimse "çok çirkin bu" diyeceğini sanmıyorum. İşlevi daha önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı