1 dedim 2 etmişsiniz. Sistemde Comodo kurulu kaldırın.Taratmayı ek kısma ekledim.
Her yeniden başlattığımda Kaspersky açmaya çalışıyor. Sonra .Net Framework hatasını 2 kez veriyor ve açılmıyor. Yani Kaspersky halihazırda kurulu. Comodo'yu denetim masasından birkaç gün önce kaldırmıştım orada gözükmemesi lazımdı1 dedim 2 etmişsiniz. Sistemde Comodo kurulu kaldırın.
Tarih: 03.04.2023 18:23 - DosyalarHata verdiği zaman tarihi sati kaydedin ve belirtin. Dediğim 1. raporu çıkartıp Aida64 raporu ile beraber paylaşın. Kaspersky kaldırıp tekrar kurmayı denediyseniz, Comodo kaldırıldıysa raporda gözükmemesi lazım.
Kaspersky taramasını buraya yükledimTXT olarak çıkarılmış rehbere göre çıkartın. Ayrıca hala 1. rapor yok.
Bunun sonucu nerede?GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım
Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın. https://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/GSI-6.2.2.43.zip Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz. Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın...www.technopat.net
IncrediBuild\RestService.exe
Bu yazılım hata veriyor bunu yeniden yükleyin gerekliyse.
Temiz önyükleme yapıp gereksiz Asus yazılımlarını kaldırın.
Driver & Support Assistant kaldırın.
Driver & Support Assistant da aynı şekilde Intel yazılımlarını güncellemek için kullanıyorum. Bunların Kaspersky ile alakası nedir ki?
Ortam değişkenliklerine nereden gittiğimizi unuttum. İngilizcesini paylaşabilir misiniz? Windows'u ingilizce kullanıyorum.
2021 seçmişsiniz. Basic/Standart/Plus/Premium olanı da seçip kaldırın yüklemediyseniz.Bu Kaspersky'ı kaçıncı kaldırışım artık sayamıyorum.
İstenilenleri de dedikleri gibi toplayıp gönderin buraya da paylaşabilirsiniz.Kaspersky'a mesaj attım bana aşağıdaki yazıyla geri dönüş yaptılar.
Geç cevap veriyorum ama buradan indirebilirsiniz:İstenilenleri de dedikleri gibi toplayıp gönderin buraya da paylaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.