Kaspersky ".Net Framework Yüklenirken bir hata oluştu" uyarısı

SharpeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD
1620228121114.png

Bu şekilde evet 3.5 gerekli değil ancak yine de deneyin. Program akdlırdan kaldırıp dediklerimi yaptıysanız kontrol edin.
Bu hatayı almadan önce 5,7,8 yoktu (6 vardı unreal engine c++ compile için gerekli). Yani 5,7,8'i hatayı aldıktan sonradan yükledim. Yokken zaten çalışmıyordu, varken de çalışmıyor. Bir daha kaldırsam yine aynısı olacak. Asıl sorun ne anlayamadım...

Yani 5,7,8'i hatayı aldıktan sonradan yükledim.
Bu sürümler Net runtime için. Framework'den bahsediyorum.
Program kaldırda Framework yazanları kaldırın. Bu şekilde bir şey yoksa verdiğiniz resimde 3.5 olanın tikini kaldırıp yeniden başlatın sistemi deneyin.

Bu sürümler Net runtime için. Framework'den bahsediyorum.
Program kaldırda Framework yazanları kaldırın. Bu şekilde bir şey yoksa verdiğiniz resimde 3.5 olanın tikini kaldırıp yeniden başlatın sistemi deneyin.
Anladım, dediğinizi yaptım hatta ikisini de kaldırıp tekrar açıp da denedim yine olmadı aynı hatayı alıyorum

3.5 kaldırın kurmayın. Rapor sonucunu paylaşın bakalım:

3.5 kaldırın kurmayın. Rapor sonucunu paylaşın bakalım:
Buradan indirebilirsiniz:
https://s6.dosya .tc/server13/qtdifk/Events.rar.html

Farklı upload sitelerine yükleyin bir onraki istediğinde bu yasak site. Şimdilik uyarmış olayım sadece.
Kontrol ediyorum dosyaları.
Baktığımda istenen dosyalar yok sadece sistem kaydını vermişsiniz uygulama ve diğerleri yok.

Ek olarak sfc /scannow çalıştırın.
Wifi sürücünüzü İntel üzerinden indirin yükleyin.

Son düzenleme:
Kaspersky hataya dair bir işlem görülmüyor. Farklı uygulamaların var ancak Kaspersky ile ilgili bir şey yok son 1/2 güne ait.
İmzamdan sistem tarama 1 çalıştırın sonucu paylaşın ancak bunu yapmadan önce Kaspersky kurun sorun yaşandığında raporu oluşturun.

Kaspersky hataya dair bir işlem görülmüyor. Farklı uygulamaların var ancak Kaspersky ile ilgili bir şey yok son 1/2 güne ait.
İmzamdan sistem tarama 1 çalıştırın sonucu paylaşın ancak bunu yapmadan önce Kaspersky kurun sorun yaşandığında raporu oluşturun.
Taratmayı ek kısma ekledim

Dosya Ekleri

• Addition.txt
    143,2 KB · Görüntüleme: 45
  • FRST.txt
    102,9 KB · Görüntüleme: 109

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı