Bu hatayı almadan önce 5,7,8 yoktu (6 vardı unreal engine c++ compile için gerekli). Yani 5,7,8'i hatayı aldıktan sonradan yükledim. Yokken zaten çalışmıyordu, varken de çalışmıyor. Bir daha kaldırsam yine aynısı olacak. Asıl sorun ne anlayamadım...Bu şekilde evet 3.5 gerekli değil ancak yine de deneyin. Program akdlırdan kaldırıp dediklerimi yaptıysanız kontrol edin.
Bu sürümler Net runtime için. Framework'den bahsediyorum.Yani 5,7,8'i hatayı aldıktan sonradan yükledim.
Anladım, dediğinizi yaptım hatta ikisini de kaldırıp tekrar açıp da denedim yine olmadı aynı hatayı alıyorumBu sürümler Net runtime için. Framework'den bahsediyorum.
Program kaldırda Framework yazanları kaldırın. Bu şekilde bir şey yoksa verdiğiniz resimde 3.5 olanın tikini kaldırıp yeniden başlatın sistemi deneyin.
Buradan indirebilirsiniz:3.5 kaldırın kurmayın. Rapor sonucunu paylaşın bakalım:
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
Taratmayı ek kısma ekledimKaspersky hataya dair bir işlem görülmüyor. Farklı uygulamaların var ancak Kaspersky ile ilgili bir şey yok son 1/2 güne ait.
İmzamdan sistem tarama 1 çalıştırın sonucu paylaşın ancak bunu yapmadan önce Kaspersky kurun sorun yaşandığında raporu oluşturun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.