Kaspersky Pure 3.0 Tamamen Kaldırma

53potter

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarıma başlıkta ki programı kurdum ancak kaldırmak istiyorum. Tamamen nasıl kaldırabilirim? Revo Uninstaller ile kaldırmayı denedim kaldırıldı dedi ancak bilgisayarı açınca yeniden çıkıyor program kaldıramamış.

Revo'nun sizde bıraktığı etki nedir? Sani her programı sorunsuz kaldırıyor gibi herkes sanıyor ancak bilinçsiz bilgisayar kullanıcılarından bakası değil. Üstüne bir süür sorunu beraberinde getiriyorsunuz.
Bilmiyorsanız sorun. Revo yerine denetim masasını kullanmasını bilmiyor musunuz? Bilgisayar çıktığı tarihten beri bilmiyor musunuz programların nasıl kaldırıldığını?

http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremover.exe
Güvenli moda gir bununla kaldır.

Revo'nun sizde bıraktığı etki nedir? Sani her programı sorunsuz kaldırıyor gibi herkes sanıyor ancak bilinçsiz bilgisayar kullanıcılarından bakası değil. Üstüne bir süür sorunu beraberinde getiriyorsunuz.
Bilmiyorsanız sorun. Revo yerine denetim masasını kullanmasını bilmiyor musunuz? Bilgisayar çıktığı tarihten beri bilmiyor musunuz programların nasıl kaldırıldığını?

http://media.kaspersky.com/utilities/ConsumerUtilities/kavremover.exe
Güvenli moda gir bununla kaldır.

Revo ile bir programı kaldırdığımda arta kalan dosyaları tarayıp buluyor ve siliyor. Bu güne kadar bir eksiğini görmedim siz neden öyle dediniz? Revo kötü mü?

Denetim masasından kaldırınca da klasörler kalıyor ama gereksiz yer kaplıyorlar.
Format atmak herhalde hoşunuza giden bir şey. Kalıntı kalmasın diye sistemde hasara yol açmak daha iyi o zaman kullananlara göre.

RevoUninstaller iyi bir programdır. Kötü olsa, dünyada güvenlik işleri ile uğraşanlar bu yazılımla program kaldırtmazlar. Yıllardır kullanmaktayım.

Anacak, RevoUninstaller her türlü yazılımı kaldırır diye bir şey yok. Özellikle antivirüs yazılımları varsa kendi kaldırma araçları ile veya yazılımcının belirttiği şekilde kaldırılmalıdır.

Revo ile antivirüs kaldırmaya yeltenmek doğru bir adım değildir. Bir şeyi yapmadan önce araştırmak veya danışmak gerekir. Bu tür forumlar bunlar için var.

RevoUninstaller iyi bir programdır. Kötü olsa, dünyada güvenlik işleri ile uğraşanlar bu yazılımla program kaldırtmazlar.
İyi program olsa ben kullanırdım. Bende güvenlik işiyle uğraşıyorum ve kimseye önermişliğim yoktur. Ayrıca yazında ters durum var güvenlik ile uğraşan biri sistemi iyi bilen biridir. Yazılıma ihtiyaç duymaz ve kendi zaten bulur nereden kaldıracağını.

İyi program olsa ben kullanırdım. Bende güvenlik işiyle uğraşıyorum ve kimseye önermişliğim yoktur. Ayrıca yazında ters durum var güvenlik ile uğraşan biri sistemi iyi bilen biridir. Yazılıma ihtiyaç duymaz ve kendi zaten bulur nereden kaldıracağını.
Siz kullanmazsanız yine kullanmayın. Ben kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Yazdıklarımda ters bir durum yok. Aşağıda verdiğim adreslere bir bakın isterseniz.

Güvenlik ile uğraşan biri sistemi iyi bilen biridir. Yazılıma ihtiyaç duymaz ve kendi zaten bulur nereden kaldıracağını sözünüze de katılmıyorum. Bu işlerin profosyeneli olsanız anlarım belki. Benim gördüğüm profosyeneli de dahil antivirüs ve diğer silme araçlarını kullanıyorlar.

5 dakikada aşağıdaki bilgileri buldum. İnceleyin.
Infected with GOffer, MY PCBackUp, JDI BackUp, ikuerjdi.exe and maybe more. - Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs
Found trojan in services.exe - Virus, Trojan, Spyware, and Malware Removal Logs
Remove PC Optimizer Pro - All Other Applications
Cannot uninstall Zune Software - Tech Support Guy
Solidworks\dcud3e46.dll is either not designed Win7 Error | Page 2 - TechSpot Forums
snap.do malware program will not uninstall - Resolved or inactive Malware Removal - SpywareInfo Forum
MajorGeeks Support Forums - View Single Post - TornTV Infection
Popups, redirects, slow browsing [Solved] - Page 2 - Virus, Spyware, Malware Removal

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı