Kaspersky rezilliği

Zahmet edip Kaspersky sitesine bakarsan uygulamayı görürsün.
Şaka yaparken parantez içinde "şaka" yazacağım artık sayenizde. Teşekkürler.

Bilgisiz kesimin(antivirüs silemeyen mesela) aktif taramaya sahip bir antivirüs kullanması taraftarıyım. Zamanında bende de vardı bu flaştan yanına bir iki programla beraber gündelikte işe yarayacak, her işe yarıyor.

Driver Booster ile kurmuş, adamlardaki driverda sorun olmadığı ne malum?

Hocam 1 tane link yok orada. Ben zaten ne övüyorum ne de kötülüyorum sadece bu sorunu yarattığını belirttim. Konuyu uzatmaya gerek yok.

Hocam 1 tane link yok orada. Ben zaten ne övüyorum ne de kötülüyorum sadece bu sorunu yarattığını belirttim. Konuyu uzatmaya gerek yok.
Hocam tek link sandım bakacağım.

Konuların bazıları başka şekillerde çözülmüş biri Driver Booster hatasıymış. Yener hocam daha bunlardan var demiş o sebeple yaşandığına inanırım bana denk gelmemiş geçen senelerin konuları.
Bir diğer unsur ise en yakın konunun 20221 yılından kalması.

Kaspersky alternatif kaldırma programı var konuyu açmadan biraz araştırsaydınız keşke.

Beni etiketlemişsiniz ancak kişi etiketi yerine konu etiketi olarak yanlış etiketlediğinizden dolayı şimdi gördüm.
Kaspersky güçlü bir yazılımdır. Ayarlardan kapatmadığınız sürece kendini koruma etkindir.
Bu demektir ki Revo Uninstaller ile değil denetim masasından veya KALINTISIZ kaldırmak istiyorsanız KAVREMOVER ile kaldırmanız gerekirdi.
Bunun dışında program kendini savunuyor ve sistemden silinemez.

Hocam Denetim Masası'ndan silmeyi denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…