Sağlam lisans sağl****dir.net'in diğer sitesi değil mi?(Almanızı önermem.)Güvenilir. Windows ve Office keyi aldım ben buradan.
Bilgim yok. Ben sorun yaşamadım.Sağlam lisans sağl****dir.net'in diğer sitesi değil mi?(Almanızı önermem.)
Bilgim yok. Ben sorun yaşamadım.
Satın aldığınızda size key veriyor ve Kaspersky sitesinden bunu doğrulatabiliyorsunuz, ortada herhangi bir crack vs. yok. Siz almayacaksanız almayın, sosyalde de bir sürü kullanan var siteyi. Kimse size zorla aldırmıyor. Ayrıca yöneticilere raporlayalım siteyi engellesinler mademki.Eki Görüntüle 1351299
Eki Görüntüle 1351301
Satın al butonları sağlam lisansa yönlendiriyor yani siz aslında korsan yazılım yapan insanlara destek olmuş oluyorsunuz.Bende lisans alacakken arkadaşım'ın uyarması ile fark ettim.
Eki Görüntüle 1351299
Eki Görüntüle 1351301
Satın al butonları sağlam lisansa yönlendiriyor yani siz aslında korsan yazılım yapan insanlara destek olmuş oluyorsunuz. Bende lisans alacakken arkadaşım'ın uyarması ile fark ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.