Kaspersky Security Cloud alınır mı?

Kesinlikle değmez ya. Kaspersky hiç bir testte 5-10%'dan fazla fark yaratamıyor ne Avast'a ne BitDefender'a. Hatta geriye düştüğü testler dahi oluyor. Avast yıllık 100 TL. Hem de çok daha fazla cihazı destekliyor. Ancak anlam vermediğim bir şekilde sanki herkes çok anlıyormuş gibi kötüleniyor. Koca koca uzmanlar raporlar hazırlıyorlar ve burada atıp tutan kimsenin söylediği gibi sonuçlar çıkmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bilgim yok. Ben sorun yaşamadım.
Screenshot_2022-04-05-23-59-05-62_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Screenshot_2022-04-05-23-58-13-96_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Satın al butonları sağlam lisansa yönlendiriyor yani siz aslında korsan yazılım yapan insanlara destek olmuş oluyorsunuz.Bende lisans alacakken arkadaşım'ın uyarması ile fark ettim.

Eki Görüntüle 1351299

Eki Görüntüle 1351301
Satın al butonları sağlam lisansa yönlendiriyor yani siz aslında korsan yazılım yapan insanlara destek olmuş oluyorsunuz.Bende lisans alacakken arkadaşım'ın uyarması ile fark ettim.
Satın aldığınızda size key veriyor ve Kaspersky sitesinden bunu doğrulatabiliyorsunuz, ortada herhangi bir crack vs. yok. Siz almayacaksanız almayın, sosyalde de bir sürü kullanan var siteyi. Kimse size zorla aldırmıyor. Ayrıca yöneticilere raporlayalım siteyi engellesinler mademki.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1351299

Eki Görüntüle 1351301
Satın al butonları sağlam lisansa yönlendiriyor yani siz aslında korsan yazılım yapan insanlara destek olmuş oluyorsunuz. Bende lisans alacakken arkadaşım'ın uyarması ile fark ettim.

Tabii ki korsan yazılım yapanlara destek olup alacağını ben biliyorum herkes biliyordur bu fiyata orijinal nereden bulacaksın en azından ülkemizdeki ekonomik nedenlerden dolayı bizi o tarafa yönlendiriyorlar tabii onlarda bu işi ticarete dönüştürmüşler yasal yol gibi göstermeye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı