Kaspersky Security Cloud & Comodo IS arasında ne gibi farklar vardır?

@24099 Sanırım Comodo IS için buradaki ayarları yaparak kullandığımız zaman, Kaspesky'a göre daha iyi gibi sanki öyle mi sizce?

Kaspersky yazılımına göre Comodo IS yazılımının iyiliği tek paket halinde antivirüs ve güvenlik yazılımı bir arada olması. O yapılandırmayı yaparsanız koruması gayet iyi. Dediğim gibi Kaspersky Free veritabanı ücretli ile aynı fakat firewall barındırmıyor.

Comodo Dragon ve Comodo Secure Shopping bu ikisi işime yarar mı?
Yarar. Comodo Drgaon güvenli ve iyi bir tarayıcıdır.

Genelde Google Chrome kullandığım için sormuştum ayrı olarak shopping kısmını da kullanacağımı sanmam o yüzden etkiler mi programı sorayım dedim, etkilemiyormuş o yüzden kaldıracağım.

Ayrı olarak bir de şu İnternet security essentials kısmını sormuştum kaldırsam bir sorun olur mu diye.

asdsad.jpg

Genelde Google Chrome kullandığım için sormuştum ayrı olarak shopping kısmını da kullanacağımı sanmam o yüzden etkiler mi programı sorayım dedim, etkilemiyormuş o yüzden kaldıracağım.

Ayrı olarak bir de şu "İnternet Security Essentials" kısmını sormuştum kaldırsam bir sorun olur mu diye.

Eki Görüntüle 475757
Comodo kullandığınız için kalsın.

Tam emin olmamakla birlikte Comodo'yu yükleyince anlamsızca bilgisayarda kasmalar yaptı, bu sabah bilgisayarı açınca fazla kasma yapıyordu görev yöneticisine girmem 3-4 dk yı aldı normalde saniyelik iş, Mouse'u hareket ettirince kasa kasa hareket ediyordu.

Bir de ekranın sağ tarafında Ağ duvarı bildirimleri çıkıyor, bilmem ne exe. internete bağlanmaya çalışıyor, izin ver ya da engelle falan diye. Kaldırınca programı düzeldi bilgisayar, hayır sistemim de yeni eski değil belki program ile alakası da yok, bilmiyorum. Sanırım Kaspersky ile yola devam edeceğim.

comodo zamanlanmış ayarlar gibi bir ayarı var, kapat, arada istediğin zaman tara.
benim bilgisayarda arada kasma yapıyordu, comodo 'ya yazdım, uzaktan bağlandılar, sildim, sonra geri yükledim. derdi kendi kendine taramasıymış, şimdi sorunsuz kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı