Kaspersky Security Cloud Free nasıl?

Kaspersky Security Cloud Free kendisini ben kullanmaktayım. Açıkçası kendisi güzel bir A-V her gün veritabanı güncellemesi, geniş veritabanı, kolay arayüz vb. özelliklere sahip bir A-V kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Çünkü bir antivirüsün ücretsiz olması insana pek güven vermiyor.
KSN (Kaspersky Security Network) ağını geliştirmek amacıyla izninize tâbi bir şekilde zararlı yazılımlara ait veriler toplanarak Kaspersky Lab sunucularında inceleniyor. Bu işlem yapılırken kullanıcı anonim tutuluyor. Eğer istemezseniz ayarlardan kapatabilirsiniz. Daha fazla bilgi için:
Dediğiniz gibi yazılım ücretsiz fakat bu sayede veritabanlarını geliştirerek her geçen gün ilerleme katediyorlar. Kısacası ücretsiz bir yazılımdan kar ediyorlar. :)

Ksn (Kaspersky Security network) ağını geliştirmek amacıyla izninize tâbi bir şekilde zararlı yazılımlara ait veriler toplanarak Kaspersky lab sunucularında inceleniyor. Bu işlem yapılırken kullanıcı anonim tutuluyor. Eğer istemezseniz ayarlardan kapatabilirsiniz. Daha fazla bilgi için:
Dediğiniz gibi yazılım ücretsiz fakat bu sayede veritabanlarını geliştirerek her geçen gün ilerleme katediyorlar. Kısacası ücretsiz bir yazılımdan kar ediyorlar. :)

Haklısın hocam. Bu ayarı asla kapatmamamız gerekiyor. Kendini geliştiriyorlar bizim sayemizde.

Ücretsiz versiyonu iyi ama ücretli versiyonu kadar değil maalesef. Ama kalitelidir işinizi yeterince görecektir. Ücretsiz isterseniz Comodo ıs tavsiye ederim. Ücretli ve ücretsiz versiyonu arasında fark yoktur.

Hocam bunu söylemek istemezdim ama Comodo Kaspersky kadar güçlü değil.

Benim özel bilgilerimi toplamazlar değil mi?

Yok hocam. Bilgisayarınızda zararlı yazılım bulursa Kaspersky zararlıyı veritabanına kayıt ediyor sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı