Kaspersky Security Cloud Free vs Windows Defender

348103

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
1.607
Çözümler
6
Arkadaşlar, Kaspersky Security Cloud Free kullanıyordum. Sonrasında lisansı komple bitti. Sizce Bitdefender vb. başka bir antivirüs mü kullanayım yoksa Kaspersky Security Cloud Free deneme sürümsüz hali ile devam mı edeyim yoksa Windows Defender mi kalsın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasından Kaspersky Security Cloud Free tabii ki. KSC-F'yi silip kurun ve farklı My Kaspersky hesabıyla deneyin. Kurarken deneme sürümünü atlayın.
 
Kaspersky`ın bilgisayarı yavaşlattığı gibi söylentiler çıktı şahsen ben öyle bir sorunla karşılaşmadım fakat tam tarama yaparken doğal olarak bilgisayarda yavaşlığa neden olabilir.
 
Kaspersky`ın bilgisayarı yavaşlattığı gibi söylentiler çıktı şahsen ben öyle bir sorunla karşılaşmadım fakat tam tarama yaparken doğal olarak bilgisayarda yavaşlığa neden olabilir.
Aktif olarak kullanıyorum, bilgisayarları yavaşlatmaz yük bindirmez. Çoğu antivirus yavaşlatırken kasperskyin yavaşlatmaması çok güzel. Oyun modunuda açmayı unutmayın :)
Piyasadaki en iyi antivirüslerdendir.
 
Kaspersky'ın bilgisayarı yavaşlattığı gibi söylentiler çıktı şahsen ben öyle bir sorunla karşılaşmadım fakat tam tarama yaparken doğal olarak bilgisayarda yavaşlığa neden olabilir?

Kardeşim ben McAfee kullandım ESET kullandım şimdi Kaspersky kullanıyorum. Diğerleri işlemciyi %5 RAM 250 MB aşarken Kaspersky %0.3 işlemci RAM 30 MB kullanıyor. Buna rağmen çokda iyi koruyor. Zaten av-test, av-comparitives gibi antivirüs testlerinde performans, koruma vb. her şeyde yıllardır Kaspersky birinci gelmekde.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı