Kaspersky tehlikeli URL algıladı

akmuse

Hectopat
Daha fazla  
1576269051169.png

Arkadaşlar internetime panelden reset attım ve intetnet gelmeye yakın kasperskydan bildirim geldi, ve tıkladığım gelenler bunlardı. Herhangi bir sorun teşkil ediyor mu? İnternetten bilgisayara veya internete virüs mü bulaştı demek oluyor bu? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Bildirim ''Tehlikeli URL engellendi'' yazısında geldi. Fakat bu bildirim geldiğinde internete bağlı değildim veya herhangi bir işlem yapmıyordum sadece internete panelden reset attım ve internetin geri gelmesini bekliyordum onun öncesinde ise CS:GO oyunundaydım. İnternet geldikten sonra, google'u arattığımda internet güvenliğiniz sınırlandı gibi bir ekran geldi sonra kısa süreliğine internet gitti ve tekrar bağlandı bu sefer bütün sitelere erişebildim.

Bir dosya indirmeye çalışırken yanlış "download" tuşuna tıklarsın da karşına bir sürü pencere açılır ya işte o pencereleri yakalamış onları tehlikeli URL olarak nitelendirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
nereden anladım dostum, çünkü herhangi bir download tuşuna basmadım. Sadece chrome'a girip reset attım panelden.

Evet kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla 2 link adblockla alakalı ama diğerleri değil. Asıl tehlike olarak adlandırılan epicunitscan virüs mü? internette virüs gibisinden şeyler okudum.

Adblock diye adlandırılanlar adblock'un reklamları engellemek için kullandığı serverlist'i indirmesinden ibaret.Diğeri ise dediğin gibi yüksek ihtimalle bir web virüsü.

http://www.malware-killers.com/maltr/sil-epicunitscan-info sitesinde okuduğum şeyler büyük ölçüde oldu. Acaba kaspersky dediği gibi URL'yi engellemiş midir? Bütün olaylar olduktan sonra internet geri geldiğinde tarayıcıya google yazarken saçma bir şekilde indirme sayfası açıldı. içeriği boştu ama, zaten çarpıya basıp kapattım. Ne yapmam gerekiyor şu an? yardımcı olur musunuz çok tedirgin oldum şu an.

http://www.malware-killers.com/maltr/sil-epicunitscan-info sitesinde okuduğum şeyler büyük ölçüde oldu. Acaba kaspersky dediği gibi URL'yi engellemiş midir? Bütün olaylar olduktan sonra internet geri geldiğinde tarayıcıya google yazarken saçma bir şekilde indirme sayfası açıldı. içeriği boştu ama, zaten çarpıya basıp kapattım. Ne yapmam gerekiyor şu an? yardımcı olur musunuz çok tedirgin oldum şu an.
Tam tarama çalıştırın.

tam tarama çalıştırdım. Şimdi bitti herhangi bir tehdit bulmadı kaspersky. Ama çok geç başladı. Sistem mi yavaşladı acaba. Ondan kaynaklı bir şey mi acaba?
Bunu dene.
Bu nedir dostum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı