İnternet Security normal bir kullanıcı için yeterli. Total Security gereksiz.Merhaba arkadaşlar. Şu anda bilgisayarımda Kaspersky Free kullanıyorum.
Ben tıkladığım her şeye dikkat eden bir insanımdır. Kendime ait tek bir USB belleğim var ve kendi bilgisayarım hariç hiçbir bilgisayara takmıyorum. Ayrıca warez yazılımlardan da mümkün olduğunca uzak duruyorum.
Kaspersky'nin resmi sitesinde 3 cihaz için 1 yıllık Total Security 325 TL'ye satılıyor. Diğer satıcıları araştırmadım fakat bir tanıdığım aynı ürünü 160 TL'ye aldığını söylüyordu.
Sizce bir premium antivirüs yazılımına 325 TL vermeye değer mi?
Not: Kesin alacağımdan konuyu açmadım. Şu anda zaten Free'nin koruması bana yetiyor. Fakat yine de sorayım dedim.
Az önce KIS'e geçiş yaptım ve gerçekten de oldukça gelişmiş. Sadece 23.75 TL para verdimEvet.
O kadar falaya gerek yok alternatif güvenli satıcı sitelerinden de alabilirsiniz ki konuda söylendiği hini KIS gayet yeterli.
Web kamera koruması bile varmış. Yeni öğrendim.
KTS yerine iyi ki de KIS almışım![]()
Çok ucuz burada güvenilir mi acaba?Internet Security versiyonu 23₺. Buna da göz atabilirsiniz.
Kaspersky İnternet Security 2020 1 Bilgisayar 1 Yıl (Sadece Windows Tabanlı) EDS/Online/Email Teslimat : Amazon.com.tr
Kaspersky İnternet Security 2020 1 Bilgisayar 1 Yıl (Sadece Windows Tabanlı) EDS/Online/Email Teslimat : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Total Security ise şurda daha ucuz.
![]()
Antivirüs Programları - Virüs Temizleme Programı - n11
Antivirüs Programları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Antivirüs Programları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
3 gün önce aynı linkten arkadaşıma aldık. Hiçbir sıkıntı yok güvenebilirsiniz.Çok ucuz burada güvenilir mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.