Kaspersky Total Security vs Norton 360

A00110001

Centipat
Dostlarım,
Lisans yenileme zamanı geldi. Bir yıl boyunca Norton 360 kullandım. Ev ürünleri kullanıcısıyım.
Yıl boyunca herhangi bir problem ile karşılaşmadım ama Norton 360 aboneliğini yenilemeden önce acaba bu sene Kaspersky'e mi yönelsem diyorum.
Çünkü geçtiğimiz yıl, bu konu kafamı kurcalamıştı.
Norton 360 vs Kaspersky Total Security diye karşılaştırma yapsak hangisini tercih dersiniz?
Kaspersky kullanıyor musunuz, önerir misiniz?
En çok kafamı kurcalayan veri güvenliği. Nerede dünyada veri sızıntısı olsa Ruslar kaynak gösterildiği için hiç güvenesim gelmiyor açıkçası.
Sizce Kaspersky güvenilir midir? Kaspersky, veri güvenliği konusunda sizi tatmin ediyor mu?

Bu şey gibi dana sosis vs piliç sosis, hangisi daha sağlıklı.
Kaspersky adını kanıtlamış bir marka dostum. Norton dediğin aynı kalitede onlarca bulabileceğin bir yazılım. Çok detaya girmeye gerek yok, eğer tatmin olmak istiyorsan azıcık araştır. Siber güvenlik uzmanı olan Can Değer'in YouTube'da bununla ilgili bir videosu var izlemeni tavsiye ederim.

Bu şey gibi dana sosis vs piliç sosis, hangisi daha sağlıklı.
Kaspersky adını kanıtlamış bir marka dostum. Norton dediğin aynı kalitede onlarca bulabileceğin bir yazılım. Çok detaya girmeye gerek yok, eğer tatmin olmak istiyorsan azıcık araştır. Siber güvenlik uzmanı olan Can Değer'in YouTube'da bununla ilgili bir videosu var izlemeni tavsiye ederim.
Araştırıyorum brom.
Dediğin kanala bakayım.
Bakayım bir.

Dostlarım,
Lisans yenileme zamanı geldi. Bir yıl boyunca Norton 360 kullandım. Ev ürünleri kullanıcısıyım.
Yıl boyunca herhangi bir problem ile karşılaşmadım ama Norton 360 aboneliğini yenilemeden önce acaba bu sene Kaspersky'e mi yönelsem diyorum.
Çünkü geçtiğimiz yıl, bu konu kafamı kurcalamıştı.
Norton 360 vs Kaspersky Total Security diye karşılaştırma yapsak hangisini tercih dersiniz?
Kaspersky kullanıyor musunuz, önerir misiniz?
En çok kafamı kurcalayan veri güvenliği. Nerede dünyada veri sızıntısı olsa Ruslar kaynak gösterildiği için hiç güvenesim gelmiyor açıkçası.
Sizce Kaspersky güvenilir midir? Kaspersky, veri güvenliği konusunda sizi tatmin ediyor mu?

Fiyatlar aynıysa Kaspersky ancak arada fark varsa Norton. İkisini de kullandım, normalde Kaspersky ile devam edecektim ancak Norton 360 1 dolar fiyatına düşmüştü, arada da asla 60 70TL fark olmadığını düşünerek Norton kullanmaya başladım, arada pek bir fark göremedim ben açıkçası. Hangisi uygunsa onu kullanın kısacası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı