Kaspersky vs BitDefender

Kaspersky vs BitDefender

• Kaspersky

• BitDefender

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

252217

Kilopat
Makaleler
1
Kaspersky kullanıyorum ama PC'yi çok yoruyor. BitDefender nasıl bilmiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 5 yıldır hiçbir program kullanmıyorum. Çok şükür virüsde bulaşmadı. Bu kadar önemli acaba bu programları kullanmak arka planda falan sürekli açıklar.

BitDefender daha cok yorar. RAM'i daha fazla kullanir. Koruma olarak ikisi de iyi.

Hocam ben 5 yıldır hiçbir program kullanmıyorum. Çok şükür virüsde bulaşmadı. Bu kadar önemli acaba bu programları kullanmak arka planda falan sürekli açıklar.
O sırada karşıya verdiğin yüzbinlerce tarayıcı verisi, arkaplanda inen .js uzantılı dosyalar: Biz aslında yoğuz.

Hiçbirini. Neyin virüs olduğunu dosyayı koklayarak anlayabilirsin.

O sırada karşıya verdiğin yüzbinlerce tarayıcı verisi, arkaplanda inen .js uzantılı dosyalar: Biz aslında yoğuz.

Karşıya ne tarayıcı verisi veriyorum çözemedim. Hangi antivirüs yazılımı yanlış ayarlanmış bir kurabiyeyi koruyor bunu da çözemedim.

Arka planda inen js dosyalarını da anlamadım. Sitenin fonksiyonları vahiy inecek heralde.

Virüsün nerde olduğu belli zaten. Aklı olan kullanmaz

Arka planda olanlar zaten görünür zarar veremez. Veri çalamaz, mine gibi zararlı bir şey yapamaz. Zaten o tarz şeyleri kendiniz çalıştırmanız gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…