O sırada karşıya verdiğin yüzbinlerce tarayıcı verisi, arkaplanda inen .js uzantılı dosyalar: Biz aslında yoğuz.Hocam ben 5 yıldır hiçbir program kullanmıyorum. Çok şükür virüsde bulaşmadı. Bu kadar önemli acaba bu programları kullanmak arka planda falan sürekli açıklar.
Kaspersky alır.Kaspersky kullanıyorum ama PC'yi çok yoruyor. BitDefender nasıl bilmiyorum. Sizce hangisini kullanmalıyım?
O sırada karşıya verdiğin yüzbinlerce tarayıcı verisi, arkaplanda inen .js uzantılı dosyalar: Biz aslında yoğuz.
Hocam ben 5 yıldır hiçbir program kullanmıyorum. Çok şükür virüsde bulaşmadı. Bu kadar önemli acaba bu programları kullanmak arka planda falan sürekli açıklar.
Memnun kalmadıysanız geçmeniz bir sorun oluşturmaz. Bilgisayarda çok sakat işler yapmıyorsanız yıllardır bildiğimiz yazılımlar yeter de artar.
Arka planda olanlar zaten görünür zarar veremez. Veri çalamaz, mine gibi zararlı bir şey yapamaz. Zaten o tarz şeyleri kendiniz çalıştırmanız gerek.O sırada karşıya verdiğin yüzbinlerce tarayıcı verisi, arkaplanda inen .js uzantılı dosyalar: Biz aslında yoğuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.