Kaspersky vs Windows Defender

Yahu... yemin de edecektim vazgeçtim...
Karspersky'nin soruna sebep olma, PC yi çökertme ihtimali, Defender'in engellemediği bir virüsü engelleme ihtimalinden çok daha yüksektir.
Nasıl yani, beni mazur görün ne demek istediğinizi anlayamadım. Biraz daha açabilir misiniz?

Nasıl yani, beni mazur görün ne demek istediğinizi anlayamadım. Biraz daha açabilir misiniz?
Önceki mesajıma ek yaptım hocam.
Mazur görmek ne demek.. Nezih ifade etmeye çalışmayın, hiç alıngan biri değilim...Eleştirilerinizi ve katkılarınızı benim olduğum yerde ne kadar direk söylerseniz o kadar memnun olurum..

@İstanbul Trip Korsan oyun indirip işin bitince siliyorsan bunun için virüs programına da gerek yok. Oyun hesabı satan sitelerden hesap al, oyunu Steam den yükle oyna sil.

Misal ben GoW Ragnarok u 115 e aldım, steamden yükledim oynadım sildim. Başarım mış, oyun sonsuza kadar benim olsun muş filan umursamıyorum.

Hikayeyi öğrenmek ve oyunu deneyimlemek yetiyor.

Haa o 115 liraları da veremiyorum korsan tek çarem diyorsan koruma kullanmak lazım.

@İstanbul Trip korsan oyun indirip işin bitince siliyorsan bunun için virüs programına da gerek yok. Oyun hesabı satan sitelerden hesap al, oyunu Steam'den yükle oyna sil.

Misal ben GoW Ragnarok'u 115'e aldım, Steam'den yükledim oynadım sildim. Başarım mış, oyun sonsuza kadar benim olsun muş filan umursamıyorum.

Hikayeyi öğrenmek ve oyunu deneyimlemek yetiyor.

Haa o 115 liraları da veremiyorum korsan tek çarem diyorsan koruma kullanmak lazım.

Deneyim olsa da yine de önlem almak gerekiyor hocam ya😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı