McAfee daha inmedi. İnerken hata veriyor. Şu an yükleniyor.McAfee ne yaptı?
Hiç bir çözüm olmazsa format atıp yine yükledim daha mantıklı sanırım. System32 dosyalarının bozdu fena.Kaspersky silmeye çalışırken dosyaları bozmuş gibi.
Rescue Disk yapabilirsiniz. Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama.
Hiçbir çözüm olmazsa format atıp yine yükledim daha mantıklı sanırım. System32 dosyalarının bozdu fena.
Hiçbir çözüm olmazsa format atıp yine yükledim daha mantıklı sanırım. System32 dosyalarının bozdu fena.
Avast ve AVG virüsün ilkel halini bile bulamıyor. Norton bulamıyordu. Virustotalde bile bulamıyor.Konunuz dikkatimi çekti. Tebrik ederim güzel test yapmışsınız.
Norton, Avast'ı test ettiniz mi? Norton'un %100 virüsten koruma sözü vardı. Eğer bu virüsü göremezse sıkıntı.
Virustotalde taradım tek. Ondan bulamadı fakat isterseniz deneyebilirim. Bu virüsü bulan bir Antivirus var ama Polonya'dan. O da nereden duydu bunu bilmiyorum. Eski ilkel halini bulamıyor Virustotalden ama gelişmiş halini buluyor.Biraz komik olacak hocam ama merak ettim. Virüslü dosyayı ClamWin ile taramayı denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.