Kaspersky'in bulamadığı virüsleri Malwarebytes buldu

PC'nin format atılması gerekiyordu tamirciye götürdüm ve interneten buldugu kod ile ektinlestirmis Windows'u ve Malwarebytes ektinlestirdigi sürümü virüs olarak görüyor (Windows 10 Home) ve Malwarebytes virüs olarak bunları çıkartıyor System 32 Home Windows Home dil ayarları Windows Home ektinlestirme vb. dediklerini kaldırırsam ne olur?
Malwarebytes etkinleştirdiği sürümü virüs olarak görmüyor, tamirci bilgisayara korsan Windows kurmuş. Malwarebytes bunu zararlı olarak algılıyor ve bundan tamamen kurtulmanız için temiz bir kurulum yapmanız gerekli.

Malwarebytes etkinleştirdiği sürümü virüs olarak görmüyor, tamirci bilgisayara korsan Windows kurmuş. Malwarebytes bunu zararlı olarak algılıyor ve bundan tamamen kurtulmanız için temiz bir kurulum yapmanız gerekli.

Bilgisiyari verdikten 2 saat sonra gitmistim ve ekran da Windows deneme sürumü yaziyordu adam dediki biraz daha iş var dedi 1 saat sonra gel dedi sonra almaya gitim ve tamirci kod ile ektinlestirdim dedi ve Malwarebytes'de virüs olarak ektinlestirme kodları da vardı AHYS728EH gibi pek sanmıyorum crack olacagını.

Bilgisiyari verdikten 2 saat sonra gitmistim ve ekran da Windows deneme sürumü yaziyordu adam dediki biraz daha iş var dedi 1 saat sonra gel dedi sonra almaya gitim ve tamirci kod ile ektinlestirdim dedi ve Malwarebytes'de virüs olarak etkinleştirme kodları da vardı AHYS728EH gibi pek sanmıyorum crack olacağını.
Herhangi bir Windows sürümü virüs olarak işaretlenmez, böyle bir durum söz konusu değil. CMD'yi açıp slmgr /xpr yaz ve çıkan görüntüyü paylaş.

Pardon işim vardı biraz gecikti.
Bir de böyle bir şey var Windows ektinlestirmeyle alakalı mı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-11-08 163604.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-08 163604.png
    8 KB · Görüntüleme: 74
  • Ekran görüntüsü 2020-11-08 170445.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-08 170445.png
    2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı