Katar'dan PlayStation5 alınır mı?

EmirTasx

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlayacağınız üzere katar da çalışıyorum. İşim bittiği için İstanbul'a döneceğim burada PlayStation 5 Türkiye'ye oranla 5 bin TL daha ucuz sizce alsam sorun yaşar mıyım gümrükten yana vs herhangi bir sorunum yok ama cihaz da açılmama garanti sorunu vs olur mu?

Açılmama olmaz da garanti için aldığınız ülkeye götürmeniz gerekebilir. Cihazda teknik bir sıkıntı olma ihtimali çok çok düşük ama o kadar uzun yolda başına bir şey gelir mi bilemem. Sadece farklı ülkelerin prizleri farklı olduğu için güç kablolarının prize bağlanan uçları farklı olabiliyor (katar hakkında bilgim yok). Ona dikkat edin pek sorun çıkacağını sanmıyorum.

Başlıktan da anlayacağınız üzere katar da çalışıyorum. İşim bittiği için İstanbul'a döneceğim burada PlayStation 5 Türkiye'ye oranla 5 bin TL daha ucuz sizce alsam sorun yaşar mıyım gümrükten yana vs herhangi bir sorunum yok ama cihaz da açılmama garanti sorunu vs olur mu?
Sony tarafından PlayStation 5 için uluslararası bir garanti sağlanmıyor diye biliyorum. 5.000 TL ciddi bir fiyat farkı olduğu için satın alınarak kutusuz bir şekilde Türkiye'ye getirilebilir.

Çoğu kişi yolculuk yaparken bazen konsollarınıda yanında götürüyor 1 tane olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak pek bir bilgim yok. Garanti konusuna gelirsek yine PS5 de durumlar ne bilmiyorum ancak ben Xbox kullanıyorum ben 2 yıl universal (uluslararası) garantisi var ithalatçı garantili aldım başka ülkeden geldi ancak garantiye yolladığım zaman Türkiye'de garantiye gidiyor yani. PS5'te öyle bir şey var mı bilmiyorum ama eurosia garantililer vardı Avrupa garantisi sanırım katardada o olmaz büyük ihtimal garantiye yollamak isterseniz katara yollamanız gerekir. Yinede katarda alırken mağazadan alacaksanız sorabilirseniz sorun görevlilerin bilgisi vardır ve yardımcı olurlar büyük ihtimal veya Google'dan yabancı forumlara bakabilirsiniz bu konu için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı