Katı termal macun önerisi

l0st

Picopat
Daha fazla  
Kullandığım Cooler Master termal macunu sudan farksız ve her yere bulaşıyor. Bu durumdan bıktım. Daha yoğun ve daha az akışkan bir termal macun istiyorum.

ID-COOLING Frost X25'e bakabilirsin.
10,5 w/mk iletkenliği sahip, kaliteli ve istediğiniz gibi biraz katı bir macun.
Biraz daha uygun fiyatlı bir şey istersen buna da bakabilirsin.

ID-Cooling frost X25'e bakabilirsin.

Sanırım üsttekini alacağım. Her gün sürmüyoruz sonuçta kaliteli olsun. Bu arada kullandığım macun Cooler Master htk 002 modeli.

ID-COOLING Frost X25'e bakabilirsin.
Bunları laptopta kullanan oldu mu acaba? Pump-out durumu nasıl?

ID-Cooling frost X25'e bakabilirsin.

Kullandığım macun 4,5 w/mk iletkenliğe sahipmiş. Attığınızın yanında çöp resmen hocam. Eğer 8,5 olan da aynı katılıktaysa onu almam daha mantıklı olur.

Kullandığım macun 4,5 w/mk iletkenliğe sahipmiş. Attığınızın yanında çöp resmen hocam. Eğer 8,5 olan da aynı katılıktaysa onu almam daha mantıklı olur.
TG-15'in bir üst modelini kullandım katılık olarak istediğiniz gibi katı. Frost X25'i henüz kullanma fırsatım olmadı o yüzden hangisi daha katı tam bilmiyorum.

TG-15'in bir üst modelini kullandım katılık olarak istediğiniz gibi katı. Frost X25'i henüz kullanma fırsatım olmadı o yüzden hangisi daha katı tam bilmiyorum.

Yakınlardır diye düşünüyorum aynı marka sonuçta. Bendekinden katı olsun da fark etmez. ROG STRIX anakartıma termal macun bulaşsın istemiyorum.:)

Sonuç: Vatan'dan Zalman ZM-STC8 termal macununu aldım. Tam istediğim kıvamda ve performansta. Corsair H55 RGB sıvı soğutucu ile beraber Valorant oynarken 45 - 48 derece arası geziyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı