ID-Cooling frost X25'e bakabilirsin.
10,5 w/mk iletkenliği sahip, kaliteli ve istediğiniz gibi biraz katı bir macun.![]()
ID-COOLING Frost X25 Termal Macun
ID-COOLING Frost X25 Fiyat Performans Termal Macunuwww.gelbura.com
Biraz daha uygun fiyatlı bir şey istersen buna da bakabilirsin.
![]()
ID-COOLİNG Id-coolıng Id-tg15 Yüksek Iletkenliğe Sahip 8.5 W/m-k Termal Macu - Fiyatı, Yorumları
ID-COOLİNG Id-coolıng Id-tg15 Yüksek Iletkenliğe Sahip 8.5 W/m-k Termal Macu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunları laptopta kullanan oldu mu acaba? Pump-out durumu nasıl?ID-COOLING Frost X25'e bakabilirsin.
10,5 w/mk iletkenliği sahip, kaliteli ve istediğiniz gibi biraz katı bir macun.![]()
![]()
ID-COOLİNG Id-coolıng Id-tg15 Yüksek Iletkenliğe Sahip 8.5 W/m-k Termal Macu - Fiyatı, Yorumları
ID-COOLİNG Id-coolıng Id-tg15 Yüksek Iletkenliğe Sahip 8.5 W/m-k Termal Macu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ID-Cooling frost X25'e bakabilirsin.
![]()
TG-15'in bir üst modelini kullandım katılık olarak istediğiniz gibi katı. Frost X25'i henüz kullanma fırsatım olmadı o yüzden hangisi daha katı tam bilmiyorum.Kullandığım macun 4,5 w/mk iletkenliğe sahipmiş. Attığınızın yanında çöp resmen hocam. Eğer 8,5 olan da aynı katılıktaysa onu almam daha mantıklı olur.
TG-15'in bir üst modelini kullandım katılık olarak istediğiniz gibi katı. Frost X25'i henüz kullanma fırsatım olmadı o yüzden hangisi daha katı tam bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.