Katılımsız kod nasıl çalıştırılır?

Daha fazla  
Kod:
@echo off.
FOR %%i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %%i:\sources\install.wim SET CDROM=%%i:
SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Programlar Yukleniyor" /f

REG ADD %KEY%\001 /VE /D "7-Zip.16.01.Final " /f
REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%CDROM%\Programlar\7-Zip.16.01.Final_(x86_x64)__by.nous.exe" /f

Nasıl çalıştıracağım kodu? Olmuyor.
Ben çalişmalarımı bu şekilde kullanıyorum 8 yıldır. Burada dikkat etmeniz gereken:reg add %key%\001reg add %key%\033arası numaraları alt alta dikkat etmeniz gerek. Bir de burada programların isimlerinin arasında boşluk olmaması ve uzantılarına dikkat etmeniz gerek. Ne demek istiyor konuda?

Ne dediğinizi hiç anlamadım. Kodu çalıştırmak mı istiyorsunuz? İşletim sisteminiz ne? Windows ise bu kodu Batch (.bat) dosyası olarak kaydederseniz çalıştırabilirsiniz gibi görünüyor.

Çalışmıyor.

@Juhrien kodu çalıştırmak istiyorum burayı anlayamadım
Nasıl çalıştıracağım kodu? Olmuyor.
Ben çalişmalarımı bu şekilde kullanıyorum 8 yıldır. Burada dikkat etmeniz gereken:reg add %key%\001reg add %key%\033arası numaraları alt alta dikkat etmeniz gerek. Bir de burada programların isimlerinin arasında boşluk olmaması ve uzantılarına dikkat etmeniz gerek. Ne demek istiyor konuda?

@Juhrien burdamısın.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-05-27 at 18.43.49.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-27 at 18.43.49.jpeg
    192,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Uzantılara bakın, dosya adlarında boşluk bırakmayın. Yaklaşık 8 yıldır yaptığınızı ben de 6 aydır biliyorum.
  • Kodu çalıştırırken yönetici izniyle çalıştırın ve dosya yollarını, uzantıları kontrol edin.
  • %KEY%\001, %KEY%\002 gibi sıralı numaralar kullanın; atlama yapmayın (örneğin, 033 yerine 002).
  • Dosya adlarında boşluk olmamasına ve uzantıların doğru yazıldığına emin olun.
  • Eğer hala çalışmıyorsa, hata mesajlarını paylaşın veya betiği adım adım çalıştırarak hangi satırda hata verdiğini kontrol edin.

Kod:
@echo off.
FOR %%i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO IF EXIST %%i:\sources\install.wim SET CDROM=%%i:

REG ADD %KEY%\001 /VE /D "7-Zip.16.01.Final " /f
REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%CDROM%\Programlar\7-Zip.16.01.Final_(x86_x64)__by.nous.exe" /f

Bunu siz mi yazdınız? @echo off komutunun sonunda niye nokta var?

CDROM değişkeni tanımlanmazsa %CDROM% ile yapılan tüm işlemler başarısız olur. "Erişim Engellendi" hatası görmen normal bu durumda.

Yönetici olarak çalıştır ayrıca. Windows kayıt defterine müdahale ediyorsan yönetici olarak çalıştırman gerek.

Kod:
@echo off

FOR %%i IN (D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) DO (
    IF EXIST %%i:\sources\install.wim SET CDROM=%%i:
)

IF NOT DEFINED CDROM (
    ECHO Kurulum medyasi bulunamadi.
    PAUSE
    EXIT
)

REG ADD %KEY%\001 /VE /D "7-Zip 16.01 Final" /f

Dener misin? Yönetici olarak çalıştır!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı