Katiplik mülakatında A4Tech km-720 mi kullanılıyor?

CannB

Hectopat
Q klavye kullanıyorum, araştırdığıma göre mülakatlarda A4Tech km-720 modeli kullanılıyormuş her yerde bu klavye mi kullanılıyor doğru mu arkadaşlar? Ona göre alıp çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama sınavı duyurusu paylaşıldığı zaman klavye türünü de paylaşıyorlar. Adliyeden adliyeye değişebilir ama genelde km 720 oluyor.
anladım hocam. Peki km720 tarzı bir a4tech ofis klavyesi veya 2.el km720 alsam sertliğine , tuş yerlerine alışmak için vs. uygulama sınavındaki klavyeye yabancılık çekmem değil mi ?

Anladım hocam. Peki km720 tarzı bir A4Tech ofis klavyesi veya 2.el km720 alsam sertliğine, tuş yerlerine alışmak için vs. uygulama sınavındaki klavyeye yabancılık çekmem değil mi?

Direkt A4Tech km720'yi de alabilirsiniz, ikinci el kovalayacak kadar pahalı bir klavye değil (sizin bütçenizi bilmiyorum tabii ama). Ben geçenlerde internetten 400 civarına aldım şu an da bu klavyede yazıyorum hatta. Muadil kovalamayın bence çünkü asıl önemli olan birebir bu klavyenin sertliğine daha doğrusu bu klavyenin yumuşaklığına alışmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı