Kavga anınızı anlatın

Epic son

Geçen sene okulda çok yakın bir arkadaşımla dolaşırken bir başka arkadaşım yanıma geldi ( o aralar aramız bozuktu) bana laf çarpıtmaya başladı bende anlayış gösterdim bir zamana kadar sonra küfüre dönüşünce ayağımın tabanıyla dizine vurdum (ayağımda bot var) sonra yakasından tutup bir de tokat attım sonra kaçtı çıkışa gel çıkışa gel dedi. O gün okul bitti çıkışta gördüm onu tam vuracaktım bir tane güvenlikçi anlayıp çekti beni arkadan beni güvenlikçinin olduğu külübeye götürdü oda bana kapıdan hırlıyor kapıya bir yaklaştım sağlam bir yumruk vurdum ağladı sonra zaten ağlayarak gitti bende yoluma gittim olaydan 1 hafta sonrada barıştık.

Kimseyi dövmedim, ama bahçede 4. sınıfta bana kardeşini döv yoksa seni döveriz dediler. Ben dövmedim ama kardeşim bana bir tokat attı üfff. Bir de bir arkadaşım vardı birine gitti "Utku sana küfür etti" dedi çocuk bir geldi yumruk yerken, küfür etmediğime yemin ettim sonra gitti arkadaşımı dövdü.

Son düzenleme:
Erkekliğin %90'ı kaçmaktır. Ördek gibi kaçtıklarım oldu. Söylediğim işin şakası, kavgada çok beceriksizimdir
Mantıklı olan kavgadan kaçmak zaten, özellikle Türkiye gibi sözde "erkek" olup silah çıkaran korkakların bol olduğu bir yerde kavga etmenin mantıklı pek bir tarafı yok. Keşke ben de bunu yapabilsem ama yine de sen dediğimi yap yaptığımı yapma. 4-5 yaşından itibaren olan tecrübem ve fiziksel avantajım birkaç defa kurtardı ama bu kavgadan kaçmama huyumdan vazgeçmezsem bir gün bok yoluna gitti derler.

Erkekliğin %90'ı kaçmaktır. Ördek gibi kaçtıklarım oldu. Söylediğim işin şakası, kavgada çok beceriksizimdir
Çok kaçtım ben , bir keresinde arkadaşımı çağırıyordum canavar, hırsız gibi bir adam geldi sesi de insan dışı bir ses çok çok kalın ve korkutucu, cüsseli de bir adam, kapıcı imiş adam bana birkaç soru sordu. "İhsan'ı çağırmaya geldim." dedim, adam "Ben de insanım." dedi. Konuştuktan öyle bir koştum ki ağlaya ağlaya eve gittim.

Merhaba Enes benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…