3 Veya 4.sınıfta okul bitti işte çıktım okuldan az buçuk bildiğim çocuğun biri karşıma geldi bir arkadaşıyla, sonra burnuma çok yavaş bir şekilde vurdu. Burnuma gelince hafif gözüm yaşardı ama baktım öyle o da bana baktı. Hiçbir diyalog geçmeden ayrıldık ne yaşadık biz bilmiyorum.
Ben o kavgadan sonra da kavga ettim ama hiç ben başlatmadım. Kaçtıkça kaçtım arkamdan gelip hayırdır dediler. Sonra yumruk gelince olan oldu zaten. Yani bizim okul zaten normal bir okul değildi. Okulda 2 ayrı kişinin p! P! Sini gördüm. Aslında 3'de 3.'yü yarım gördüm. Böyle bir okulda ortaokulu bitirebildiğime şükrediyorum.
Kavga değil de nasıl diyim 4'e ya da 5'e gidiyorum bir gün bir yerden eve gidiyoruz sonra ben ailemden yüz alarak yoldan geçen herkese nah çekmeye başladım ertesi gün nah çektiğim grup beni eve kadar dövmüştü. Aklıma gelir utanırım her zaman.
12.5 falandım. Parkta oturuyoruz 3 kişi, karşıdan zırhlı 15 kişinin geldiğini gördüm. Elimizdeki paparozdan bir fırt çektim ve olaylar gelişti. 2 arkadaşımı kaybettim.
16 yaşımda otobüsde bir adamla kavga etmiştim. Adam dediğim 20 yaşında falan. Kavga sebebi sanırım ayağına yanlışlıkla basmıştım. Arkadaş biraz sinir hastası gibiydi bir anda saldırmaya başladı bana. Biraz yapılıydı o zamanlar küçüğüm ve spor falanda yapmıyorum tabii biraz hırpalamış olabilir beni. Telefonumu almıştı bende itip düşürmüştüm. Tabii otobüs dolu olduğundan 1 adamı itmem ile bütün yolcular düşmüştü teker teker. Ondan sonra bu adam beni döver dedim ve kaçtım gittim. Her aklıma geldiğinde gülerim. .