- Makaleler
- 18
Herkesi ayrı ayrı mı değerlendireyim yani ? Şu yapmış yapmamış.Belki senaryo değilde cidden yaşadıklarını yazıyorlardır. O da olabilir sanki ne dersin.
Herkesi ayrı ayrı mı değerlendireyim yani ? Şu yapmış yapmamış.Belki senaryo değilde cidden yaşadıklarını yazıyorlardır. O da olabilir sanki ne dersin.
Ayrı ayrı değil de bilmeden birinin anısıyla dalga geçer gibi bir şey söylüyorsun yani. O kadar mı eminsin senaryo olduğundan da milletin anısına yalan diyorsun. Neyse boş ver haklı olabilirsin birisine sinirlendim o sırada senin mesajı görünce nedensiz sana patladım.Herkesi ayrı ayrı mı değerlendireyim yani ? Şu yapmış yapmamış.
Türklerin zaten izlemeyi sevdiği 2 şey : Bina yıkımlarını izlemek, Kavga izlemek.Okulda meydan muharebesi gibi Suriyeliler ve Türkler arasında kavga çıkmıştı. Ben kavgaya dahil olmadım tabii ki, uzaktan izledim xD. Kavganın sonucunda 2 kişi okuldan şutlandı, 2 kişinin bacağı, 1 kişinin de kolu kırıldı. İzlemesi zevkliydi ne yalan söyleyeyim.
Türkler'in zaten izlemeyi sevdiği 2 şey: Bina yıkımlarını izlemek, Kavga izlemek.![]()
Hayır, kurtuldum çok şükür. Zaten o okula 1 ay daha gittim sonra okulu bıraktım bu sene tekrar 9.sınıftan başka okuldan başladım.Hocam hala o okulda mısınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.