Kavga anınızı anlatın

Bizim okulda damat dayağı vardır sevgilisi olana atılır. Sonra sınıftakiler azdı sevgilisi olmayana da atmaya başladılar. Sonra hepsi bana bakmaya başladı. Anladım teneffüste dayak yiyeceğim. Neyse ben montumu falan da giydim az darbe yiyeyim diye. Sonra teneffüs vakti geldi. Hoca sınıftan çıkınca bunlar bana bir çullandı. Ben köşeye pıstım elimle kafamı tutup eğildim. Yiğidi öldür hakkını yeme bizim gençler kafaya vurmazlar. Ama birisi kafama vurunca ayağı kalktım, "Kafaya vurmak yoktu ... çocukları" diyip birine yumruk attım ama o da sınıfın ağırlık siklet boksçusuna geldi. Neyse bu da anlık bir sinirle benim kafamı duvara vurdu. Sonra araya girdi herkes. Diğer teneffüste de çocukla el sıkıştık birbirimizden özür diledik. Mevzu bu kadar. Zaten ben kavgalara sık karışmam genelde diyalog ile olayı bağlarım. Bu yüzden çok kavgadan ve disiplinden kurtuldum.

Geçen sene dersteyiz arka sıradan bir bebe bana portakal kabuğu atıyor 2 defa uyardım atma diye ama dinlemedi 3.defa attı ben de bu sefer atma kafasız diyince bebe yanıma gelip bir defa vurdu ben birşey hissetmedim tabi ama o sinirle kalktığım gibi bebeye bi daldım duvara dayayıp dersin ortasında herkesin gözü önünde hayvan gibi dövdüm öyle olunca araya 14 - 15 kişi girip ayırdı hemen hoca ikimizi de disipline gönderdi ceza almadan çıktık.

Hayatımda bir kere ilişkiye girdim, kızla oturuyorduk. Sonra kuzeni geldi, bana "Bu dallama kim" dedi. Bir şey demedim ilk başta, sonra ittirdi beni. Çenesinin sağına yumruk attım. Sonra burnunu banka sertçe vurdum.

Çocuğun gelme sebebi, kız arkadaşıma dayısının ölümünü söylemekmiş, ek olarak çocuğun burnu kırılmış. O günden sonra konuşmadık.

Hocam sonunu öyle bir güzel betimlemişsiniz ki üzerimdeki tüm strest kayboldu. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…