Kavga etmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman hocam uzak durun birine denk gelirseniz tek yumrukta gidersiniz boş verin.
Boyum kısa biraz ama çok da değil .

Kusura bakmayın ama belki çok kavgaya girdim fakat hiç birinde kendim istememişimdir. Ben de uzun zamandır kavga etmiyorum ama bunu özlemiyorum. Sizin ki saçma bir şeyden sakat kalmaya kadar gider haberiniz olsun.
Genelde ben döven taraf oluyorum şimdiye kadar bir şey olmadı, bıçak felan çeken oldu ama bir şey olmadı, klasik Adana işte

Boyum kısa biraz ama çok da değil .
Az çok bir şeyler bildiğin sürece çok da
önemli değil bence. Ama karşındaki de az çok bir şeyler biliyorsa, siklet olarak senden üstünse bacaklarından kavrayıp sırtının üstüne yere atması bir olur Ben senin gibi biriyle kavga etsem (benden daha kısa ve daha zayıf biri yani) yapacağım en önemli taktiğim bu olur.

Anlatınca sallıyormuş gibi gözüküyor olabilir, ama bu dediklerimin hepsini lise 2’de yaşadım.
Bence sallamıyorsunuz çünkü ben de çok gölge antremanı yaparım ve öncekine göre kat kat hızlı ve sert yumruk atıyorum.
Genelde ben döven taraf oluyorum şimdiye kadar bir şey olmadı, bıçak felan çeken oldu ama bir şey olmadı, klasik Adana işte
Sağlam birisine denk gelmeyin o zaman. Kekoları dövebilirsiniz ama sağlam birisine atar yaparsan rahat dümdüz eder.

Bence sallamıyorsunuz çünkü ben de çok gölge antremanı yaparım ve öncekine göre kat kat hızlı ve sert yumruk atıyorum.
Ben antreman olarak değil de üstümdeki enerjiyi atmak için yapıyordum. O zamanlar bir de testesteron tavan zaten, insanın canı mevzu istiyor Boks torbası rahatlatıyordu beni. Tabi buna rağmen insanın ister istemez yumrukları iyileşiyor.

Ona da denk geldim biraz zayıfım ama kuvvetim yerinde yumruk çalışıyorum, boyum da iyi çok şükür, çeviğim hızlı hareket ediyorum bana hep avantaj oldu benim iki katım olan arkadaşları dövdüğüm oldu
Gel Adana' ya misafir edeyim.
Beraber hocam bir siz bir ben arkadaş doysun da öyle gönderelim

Ortam bulamadım falan bahane. Ben bu yaşımda kaç tane kavga yaptım. Mahallede neredeyse her gün kavga yapardık, ana avrat soverdik sonra ertesi gün yine oynardık. Birkaç gün sonra yine bir şey olurdu kavga başlardı herkes dalardi küfür falan ettikten sonra ertesi gün yine oynardık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…