Kavga etmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz sabredersen hayat hepimizi olduğu gibi seni de bir güzel benzetecektir ama yok ben sabredemiyorum dersen sokağa çıkıp birine dik dik baksan yeterli zaten herkes çok gergin

O biraz şeref yoksunluğu oluyor. Ben şerefimle kavga etmek, yumruk atarkende yerkende mutlu olmak istiyorum.
Bir arkadaşın varsa onla et diyebilirim. İkinizin de unutamayacağı bir anısı olur.

O biraz şeref yoksunluğu oluyor. Ben şerefimle kavga etmek, yumruk atarken de yerken de mutlu olmak istiyorum.
O zaman metrobüs durağına gidin. Elbet etek/şort giyen birisi geçer. Bir de o kadının bacaklarına öküzün trene baktığı gibi bakan bir hödük olur oralarda. Hayırdır sen milletin bacısına ne bakıyorsun diye başla, devamı gelir.

Bugün 40-50 dakika Mecidiyeköy'de yürüdüm. En az 20 kere şahit oldum o bakışa. Ben bile utanıyorum. Kadınlar ne hissediyordur düşünemiyorum bile.

Ben de hiç kavga etmedim. Merak etmişken sorayım. Sağlam bir yumrukla diş kırılır mı? Sanırım kavgadan bu yüzden korkuyorum. Ömrün boyunca o diş yerine gelmiyor tekrar.

@shotgunned Dışarıdaki kekolar da dövüş bilmediği için muhtemelen birbirinizi tokatlayacaksınız. Eğer sopa bıçak v.s çıkmazsa birbirinize hasar veremezsiniz 😀 yani dümdüz durman lazım ki suratına vursun da kan çıksın. O da çıkarsa.

Bu şekilde istediğin olmuş gibi olacak hormonel rahatlama gelse de ortada kavga var ama dövüş yok. Eğer kavga değil dövüş de olsun diyorsan önce bir 6 ay box veya kick box git az buçuk hareket öğren sonra ring maçları yaparsın ikinizde dövüş bildiğinizden en verimli dövüş böyle olur.

Random dışarı çıkıp birine çatma onur haysiyet kalmadı insanlarda 😉 arkadan emanet çıkıveriyor.
Öyle birşey vardı aklımda ama pandemi döneminde pek güvenemiyorum.

Ben de hiç kavga etmedim. Merak etmişken sorayım. Sağlam bir yumrukla diş kırılır mı? Sanırım kavgadan bu yüzden korkuyorum. Ömrün boyunca o diş yerine gelmiyor tekrar.
Arkadaşlarım etmişler. Eğer karşındaki Muhammet Ali değilse en fazla burnunu kırıyormuş.

O zaman metrobüs durağına gidin. Elbet etek/şort giyen birisi geçer. Bir de o kadının bacaklarına öküzün trene baktığı gibi bakan bir hödük olur oralarda. Hayırdır sen milletin bacısına ne bakıyorsun diye başla, devamı gelir.

Bugün 40-50 dakika Mecidiyeköy'de yürüdüm. En az 20 kere şahit oldum o bakışa. Ben bile utanıyorum. Kadınlar ne hissediyordur düşünemiyorum bile.
Kadınlara ağzı açık bakanlar yüzünden ben de bakışlarıma çok dikkat gösteriyorum. Artık takıntı haline geldi. Mesela merdivenden çıkarken önümde bir kadın varsa başımı olabildiğince eğiyorum. Ter basıyor beni. Kaldırımda yürürken uzaklara falan bakıyorum. İyice rahatsız oldum ben sanırım.

Kavga edeceğine sparring yap daha iyi. Sen dövüş sanatlarını falan öğren ama bunu kesinlikle güç gösterisi yapak için kullanma. Sen iyice öğrenirsen birise sana çatarsa ve bu da haksız bir şekildeyse o haksız olan adam zaten sporu bilmiyordur, o yüzden adamı bir güzel benzetirsin. Sporu karşındaki adam biliyorsa zaten kavga etmezsin.
Kavga edeceğine sparring yap daha iyi. Sen dövüş sanatlarını falan öğren ama bunu kesinlikle güç gösterisi yapak için kullanma. Sen iyice öğrenirsen birise sana çatarsa ve bu da haksız bir şekildeyse o haksız olan adam zaten sporu bilmiyordur, o yüzden adamı bir güzel benzetirsin. Sporu karşındaki adam biliyorsa zaten kavga etmezsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı