Kavga korkusu

Kardeşim bak şimdi bir tane mermer bul ve şamar vurur gibi mermere sürekli vur. Bir kaç gün böyle devam et elin mermer gibi olacak. Sonra git o arkadaşı tokat manyağı yap hadi kolay gelsin.

O tiplere bulasma hem doverler hem de paranı calarlar bizim mahallede var bir suru, bi gun ekmek almaya gidiyordum, 20 tane karsimda belirdiler ittirdiler beni sonra biri kafama saplattı, asagı dogru gittiler, arabaya satastılar. Kafaları guzel oluyor bir de. O kafama saplatanı bulursam agaca baglayıp kacacagım.

Bıçak taşımak öyle kolay bir şey değil kullanmasını bilmeyen adam karşısındakini öldürür karşınızdaki kişiler bıçak çektiği an kaçın basit bir şey değil bizzat arkadaşım göğsüne bıçak yedi 2 hafta yoğun bakımda yattı kavga edilir fakat keskin aletlerden sakınılmalı.
Benim bir arkadas fark etmeden bicak cekmisti birine adam bicagi alip cocuga sokuyordu az kalsin.

Gyme başlayabilirsin bence en mantıklısı bu.
Dovusmek icin guclu olmak gerekmiyor. Zaten 3 gunde anca dayak yeme sansini arttirabilir.

Son düzenleme:
Bilek ağrısından elimi kaldıramam.

Kardeşim kaç kişiler bilmiyorum ama önlerinde odun gibi durma ve stres panik gibi şeyler yapma yeter. Demek istediğim hiç daha önce bu olayı yaşamamışsınız gibi okula gel kıstırmazlarsa sınıfına gir sırana otur normalde ne yapıyorsan yap. Başına dikelip niyeti bozacak gibi olurlarsa ayağa kalk kendini savun baktın savunacak gibi değil iş lehine gitmiyor kaç kaçamıyorsanda adam gibi dayağını ye. Olay okulda olursa şansın daha fazla olur dışarıda yakalanma. Okulda bıçaklayacak kadar düşüncesiz olduklarını düşünmüyorum en fazla gözünü morartırlar onu da ister en basidinden idarede şikayete kanıt olarak mı kullanırsın ya da polisemi bilmem o sana kalmış. Morarmazsa bir yerin alt tarafı hırpalanırsın o kadar abartmaya gerek yok ergenlerde oluyor böyle şeyler. Ben seni fiziksel olarak yoracaklarını düşünüyorum sadece çok ciddi bir olay gibi görünmüyor abartmayalım, ayrıca her roman kötü olacak diye bir şey yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı