O tarz çocuklarda deli gücü olur.Hocam sen hiç bulaşma o zaman![]()
O tarz çocuklarda deli gücü olur.Hocam sen hiç bulaşma o zaman![]()
O tarz çocuklarda deli gücü olur.
Bilek ağrısından elimi kaldıramam.Kardeşim bak şimdi bir tane mermer bul ve şamar vurur gibi mermere sürekli vur. Bir kaç gün böyle devam et elin mermer gibi olacak. Sonra git o arkadaşı tokat manyağı yap hadi kolay gelsin.
Benim bir arkadas fark etmeden bicak cekmisti birine adam bicagi alip cocuga sokuyordu az kalsin.Bıçak taşımak öyle kolay bir şey değil kullanmasını bilmeyen adam karşısındakini öldürür karşınızdaki kişiler bıçak çektiği an kaçın basit bir şey değil bizzat arkadaşım göğsüne bıçak yedi 2 hafta yoğun bakımda yattı kavga edilir fakat keskin aletlerden sakınılmalı.
Dovusmek icin guclu olmak gerekmiyor. Zaten 3 gunde anca dayak yeme sansini arttirabilir.Gyme başlayabilirsin bence en mantıklısı bu.
Bilek ağrısından elimi kaldıramam.
O tarz çocuklarda deli gücü olur.
Bunu yapanları şikayet edene kadar sokakta bulurlar sokarlar bıçağı kaçarlar.Sen polisle mahkede olmazsa ve sana saldırıyorsa en hafif şekilde fiziksel müdahalede bulun ama en başta o sana bunu yapanları şikayet et.
Var hocam. 50 kilo adamın yumruğu bir işe yaramaz. Yani ben 83 kiloyum benim üzerimde yaramıyor.
@lovemyers hocam boy kilo kaç?
Bunu yapanları şikayet edene kadar sokakta bulurlar sokarlar bıçağı kaçarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.