Kavga korkusu

Arkadaşlar selam.
Saçlarımdan dolayı, lise çıkışı roman uyruklu kişilerden.
"Bu erkekse, ben neyim?" gibi söylemlerde bulundular.
Sinirlendim ve bir tanesini ittirdim.
Anında hocalar damladı ve kavgayı ayırdılar.
Haklı taraf benim ama çocuk belalı bir tip ve peşimi bırakmayacağını söyledi.
Kavga etmeyi bilmiyorum, birisinin suratına yumruk vurmak bile beni korkutuyor.
Ama gerektiği zaman yapmam gerek ve bu çocuk dışarıda beni kesin bulacak.
Korkumu yenmek için ne yapmalıyım?
Bıçak taşımalı mıyım?

Kavgayı başlatan sen olma. Bir kaç kişi gelirlerse de saçma sapan kavgaya girme. Tek kişiyle gireceksen bırak sinir içini kaplasın. Bunu becerebilirsen vücut doğal tepki verecek zaten. Kızarma, özgüvenli ve sinirli bakış, kasılma gibisinden. O şekilde her türlü korkutursun. Kavgaya 1-0 önde başlamış olursun.
 
Mümkün olduğunca işte. Mahkemeye verirse zaten mahkeme sonuçlanana kadar dayağı yemiş olur.

Evet doğru, yalnız okulda bunun sabah sırada İstiklâl Marşı var sonra tenefüsü, kantini var illa denk geleceklerdir aynı okuldaysan çok titiz olacaksın arkadaş konusunda ya arkana sağlam arkadaş yapacaksın ya da eline koluna sahip çıkacaksın. Kaçma çok zor okul değiştirmen lazım direk.

Mevzu okul dışında yakalaması zaten. Bunların okuldan atılmaktan bir korkusu yok, umursamazlar bir de şikayet etti diye daha çok sinirlenip daha çok döverler.

Okul dışında bence işleri daha kolay olur onların. İş bıçağada girebilir ve istenmeyen şeyler olabilir.
 
Kavgayı başlatan sen olma. Birkaç kişi gelirlerse de saçma sapan kavgaya girme. Tek kişiyle gireceksen bırak sinir içini kaplasın. Bunu becerebilirsen vücut doğal tepki verecek zaten. Kızarma, öz güvenli ve sinirli bakış, kasılma gibisinden. O şekilde her türlü korkutursun. Kavgaya 1-0 önde başlamış olursun.

Ben bunu hiç beceremedim ama yapabilirsen bayağı etkili, işe yarıyor canlı canlı yaşadım. Ben arkadaşlarımla birinin yanına gitmiştim arkadaşım sıkıştırıyordu çocukta bir bakış var ben korktum elleyemedim direk dedim sal adamı diye. Ya sen avantajlı olsan bile karşı o olayı becerebilirse o avantajlı duruma gelebiliyor biraz da tabii vücut ister onu yapabilmek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı