Kavgada "abi" çağırmak mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sorduğun soru biraz cevabı olan bir soru ondan dolayı. Biliyorsun karşındaki kişinin abilerinin gelceğini ne istiyorsun halen.

Sevdiğin kızın abilerini dovdurup sevdiğin kızı sonsuza kadar kaybedebilirsin. Senin iş ta en baştan yaş. Kaçsan erkek misin derler dövdürsen kızı unut.
Zaten abilerimi çağıracağım dediği cümleden sonra direk unuttum. Lise 1 im burada.
Hocam sorduğun soru biraz cevabı olan bir soru ondan dolayı. Biliyorsun karşındaki kişinin abilerinin gelceğini ne istiyorsun halen.
Kavgadan kaçmakta var.

Senaryoyu söylüyorum Beşiktaşlı arkadaşımız tek basına gidip kızın abilerinden dayak yemeli, sonrasında kız Beşiktaşlı arkadaşımızın bu halinden çok etkileniyor benim için dayak yedin dercesine. Ve ömür boyu mutlu yaşıyorlar.

Dövemeyeceğini bildiğim için hesaba katmadım. 14 yaşında bir çocuğun ondan birkaç yaş büyük birkaç kişiyi dovebilecegini zannetmiyorum. Ha dövse ne olurdu düşünmek lazım. Kral mı olurdu ki?😁

"Takıntılı" olduğu kızı alır uzaklara giderdi.

Senaryoyu söylüyorum Beşiktaşlı arkadaşımız tek basına gidip kızın abilerinden dayak yemeli, sonrasında kız Beşiktaşlı arkadaşımızın bu halinden çok etkileniyor benim için dayak yedin dercesine. Ve ömür boyu mutlu yaşıyorlar.
Çok seviyorsan kız için dayagini yiyeceksin en temizi. Ömür boyu mutluluk olur mu bilmiyorum yaş 14…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı