Sevdiğin kızın abilerini dovdurup sevdiğin kızı sonsuza kadar kaybedebilirsin. Senin iş ta en baştan yaş. Kaçsan erkek misin derler dövdürsen kızı unut.Olay: Takıntılı olduğum sevdiğim kızın abileri.
Sevdiğin kızın abilerini dovdurup sevdiğin kızı sonsuza kadar kaybedebilirsin. Senin iş ta en baştan yaş. Kaçsan erkek misin derler dövdürsen kızı unut.Olay: Takıntılı olduğum sevdiğim kızın abileri.
Olay: Takıntılı olduğum sevdiiiğim kızın abileri.
Sevdiğin kızın abilerini dovdurup sevdiğin kızı sonsuza kadar kaybedebilirsin. Senin iş ta en baştan yaş. Kaçsan erkek misin derler dövdürsen kızı unut.
Zaten abilerimi çağıracağım dediği cümleden sonra direk unuttum. Lise 1 im burada.Sevdiğin kızın abilerini dovdurup sevdiğin kızı sonsuza kadar kaybedebilirsin. Senin iş ta en baştan yaş. Kaçsan erkek misin derler dövdürsen kızı unut.
Kavgadan kaçmakta var.Hocam sorduğun soru biraz cevabı olan bir soru ondan dolayı. Biliyorsun karşındaki kişinin abilerinin gelceğini ne istiyorsun halen.
Dövemeyeceğini bildiğim için hesaba katmadım. 14 yaşında bir çocuğun ondan birkaç yaş büyük birkaç kişiyi dovebilecegini zannetmiyorum. Ha dövse ne olurdu düşünmek lazım. Kral mı olurdu ki?Döverse?
Bana bak güzel kardeşim sen 2010'lusun ne kızı?Bir olay için kavga edeceğim. Karşı taraf abileriyle gelecekmiş. Bende abilerimle gelsem mantıklı olur mu?
Dövemeyeceğini bildiğim için hesaba katmadım. 14 yaşında bir çocuğun ondan birkaç yaş büyük birkaç kişiyi dovebilecegini zannetmiyorum. Ha dövse ne olurdu düşünmek lazım. Kral mı olurdu ki?![]()
Çok seviyorsan kız için dayagini yiyeceksin en temizi. Ömür boyu mutluluk olur mu bilmiyorum yaş 14…Senaryoyu söylüyorum Beşiktaşlı arkadaşımız tek basına gidip kızın abilerinden dayak yemeli, sonrasında kız Beşiktaşlı arkadaşımızın bu halinden çok etkileniyor benim için dayak yedin dercesine. Ve ömür boyu mutlu yaşıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.