Kavgada bıçak olur mu?

Eğer normal tiplerse git önce konuş. Normal bir insan zaten kavga etmeye yer aramaz. Ama baktın karşındaki belasını arıyor, hiç muhatap bile olma.

Konuşma iyiye gitmiyor diyelim, eğer kendine güveniyorsan dövüşürsün, ama bıçak mıçak tehlikeli işler. Hele de karşındaki ergense ne bk yiyeceği belli olmaz. Bıçağı gördün mü topuklayacaksın.

Knife fight çok pis bir iştir, ağır yaralanmadan karşındakini alt etmen profesyonel bile olsan çok zor.

Tek gidiyorsan da asla çevreni sarmalarına izin verme.

Hocam o kadar kişi yazdı. Nasıl kapandı anlatsanız?

Kız satışı koydu. Bende saldım, gittim çocuklara kız gelmiyor dedim (oda gelecek diye biliyorlardı) eğer bu kadar istiyorsanız tek geleyim 30 kişi istediğiniz kadar dövün dedim zaten canım sıkkındı biraz, onlarda insafa mı geldi bilmiyorum tamam gelmene gerek yok dediler agresif olan da kusura bakma sinirle yazdım dedi bende eyvallah dedim kapandı. Bu kadar, konu kilitlenebilir kızın yaptığının da bu dakikaya denk gelmesi iyi oldu. Satışı koydu derken gelmiyorum falan dedi nedenini bile söylemedi. Boşuna o kadar zahmet neyse konu kilitlenebilir.

Kız satışı koydu. Bende saldım, gittim çocuklara kız gelmiyor dedim (oda gelecek diye biliyorlardı) eğer bu kadar istiyorsanız tek geleyim 30 kişi istediğiniz kadar dövün dedim zaten canım sıkkındı biraz, onlarda insafa mı geldi bilmiyorum tamam gelmene gerek yok dediler agresif olan da kusura bakma sinirle yazdım dedi bende eyvallah dedim kapandı. Bu kadar, konu kilitlenebilir kızın yaptığının da bu dakikaya denk gelmesi iyi oldu. Satışı koydu derken gelmiyorum falan dedi nedenini bile söylemedi. Boşuna o kadar zahmet neyse konu kilitlenebilir.

Sevdiğin insanları doğru seç sen kız için dayak yemeye gidiyorsun kızın umurunda değil emin misin kızla sevgili olduğuna? 😑

Kızla sonra rahat kafayla konuşursunuz hocam. Olan oldu ileriye bakın, iyi geceler.

Hocam hayatım çoğunuzun girmeye çekindiği yada çekineceği bir mahallede geçti.Çok bıçak taşıyan gördüm.Bakın her taşıyan onu sokamıyor önce onu bir söyleyim.Eğer karşıda kinde birşey yokken bıçak çekiyorsa biri çıkıp da dışarıda erkeğim diye dolaşmasın.7 sınıf diyorsun o yaşta ne bıçağı diyeceğim ama olayın o seviyeye indiğinin bende farkındayım.Çok basit bir yolu var kardeşim boşver.İşine gücüne bak.Şunu da bilin birine bıçak sokmak o kadar kolay değil.Kolay kolay mecbur kalmadıkça alelade şeylerden kimse birini öldürüp 28 yıl yatmayı göze alamaz.Çok bıçak çeken gördüm biri saplıyamadı.Ama Türkiye de yaşıyoruz dikkat edin bıçak mı çekti yada çekme ihtimali mi var uza kardeşim.Erkekliğe leke sürdürmek olarak görmeyin bunu.Zaten karşıda ki size karşı bıçak çekerek açıkca göstermiş seviyesinin düşüklüğünü.

Kolejde de oluyormuymuş böyle şeyler ben sadece bizim endüstiri mesleklerine özgü zannediyordum😃

Sen çok sıfır bir izlemişsin belli hayatında silah tutmamışsındır konusuyorsun :D

Bence çok ön yargılı olmayın ben hiç sıfır bir denen diziyi izlemedim ve çok saçma geliyor bana 2. si birçok kez silah tuttum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı