Boy + cüsse > tecrübe.
Ne kadar tecrübeli olursan ol karşında 2 metre dev gibi bir adam olunca hiçbir şey işlemez.
Nasıl yani, 1.50 bir adam hayatında her gün her hafta kavga etmiş (dayak yemiş), boz ayı gibi ama hayatında hiç kavga etmemiş bir adamı yenebilir mi? Dayak yemek te bir kavga tecrübesidir.
Aynen de öyleNasıl yani, 1.50 bir adam hayatında her gün her hafta kavga etmiş (dayak yemiş), boz ayı gibi ama hayatında hiç kavga etmemiş bir adamı yenebilir mi? Dayak yemek te bir kavga tecrübesidir.
Yenebilir; kavgada deneyimsizlik çekingenliğe yol açabilir, kişi karşısındakine tam güçle saldıramayabilir.hayatında her gün her hafta kavga etmiş (dayak yemiş), boz ayı gibi ama hayatında hiç kavga etmemiş bir adam
Tecrübe bana göre en önemlisidir. Eski bir boks, Muay Thai geçmişi olan birisi kavgada teknik yönden bakmazsızın alır. Daha yumruk atmayı bile bilmeyen bir adam kavgada hiçbir işe yaramaz.
Cüsse devreye giriyor burada. Kaslı veya yağlı bir insanın karaciğerine öyle sağlam bir yumruğu her insan atamaz.Aynı şekilde düşünmüyorum. 1.70 biri 2 metre birinin karaciğerine çok rahat sağlam bir yumruk atabilir. Karaciğere gelen yumruğun nasıl bir şey olduğunu biliyorsunuzdur. Objektif ve teknik açıdan düşünelim.
Tecrübe bana göre en önemlisidir. Eski bir boks, Muay Thai geçmişi olan birisi kavgada teknik yönden bakmazsızın alır. Daha yumruk atmayı bile bilmeyen bir adam kavgada hiçbir işe yaramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.